Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769301186 Márka: WOZINSKY

Wozinsky USB - Lightning kábel 2,4A 1m fekete (WUC-L1B)


Cikkszám: WUC-L1B | EAN/Vonalkód: 5907769301186 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky USB - Lightning kábel 2,4A 1m fekete (WUC-L1B)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky USB - Lightning kábel 2,4A (WUC-L1B)
Olyan megbízható kábelt keresel, ami támogatja az akkumulátor gyors töltését és az adatok küldését Apple készülékeidben? Van egy olyan termékünk, amely minden iOS rendszerű telefont használó személy elvárásainak megfelel. Ez egy masszív Wozinsky kábel, rugalmas és tűzálló házzal, csúszásgátló dugóval. Esztétikus, könnyű, felhasználóbarát és hajlékony, biztosan minden elvárásodat kielégíti a minőség és a dizájn terén.
Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Áramerősség: 2,4 A
- Anyag: TPE

Fő jellemzők:
- A vastagabb horganyzott rézhuzal használata növeli a töltési sebességet, véd a sérülésektől és a jelátviteli késedelmek ellen.
- Szilárd csúszásgátló kábelburkolat
- Rugalmasság anyagok hajlításhoz törés nélkül
- Magas biztonság – tűzálló anyag
- Akkumulátor töltés és adatküldés
- Kompatibilis iOS rendszerű eszközökkel

Gyors töltés veszélyek nélkül
E kábel esetében a gyors töltés nem vezet túlterheléshez vagy túlmelegedéshez, ami tüzet okozhatna. A termék tűzálló anyagokból készült, masszív és biztonságos használatot kínál. Azonban a működése sokkal gyorsabb, mint a többi kábelé, amit eddig ismertél!
Adatküldés és töltés
A kábel két irányban működik – adatokat küld az eszközök között, és lehetővé teszi azok töltését, így az akkumulátor gyorsan feltöltődik.
Masszív szerkezet
A gyártó megbízható anyagokat használt mind belül, mind kívül. A TPE bevonat tartós és rugalmas, ami lehetővé teszi könnyű hajlítás nélkül, hogy megrepedne vagy eltörne. Belül pedig egy alumínium ház és horganyzott vezetékek találhatóak, amelyek belső magot képeznek.
Csúszásgátló vég
A kábel vége tökéletesen illeszkedik az Apple készülékek bemeneti portjába, és további védelemmel van ellátva az ellen, hogy a dugó ellenőrizetlenül kicsússzon a csatlakozóból. Ebben a tervezésben minden részlet jól átgondolt és kidolgozott, hogy a legjobban illeszkedjen a felhasználó igényeihez.
Apple telefonokhoz való alkalmazkodás
Ez a kábel támogatja az Apple készülékeket. Ezek között szerepelnek mobiltelefonok és az iPad Air 2020 10.9 is. Továbbá: iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, touch 7, iPhone XS, iPhone XR, iPhone XS Max, iPad 9.7 (2018), iPhone X.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett