Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364198 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Tempered Glass iPhone 16 Plus üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass iPhone 16 Plus | EAN/Vonalkód: 5907769364198 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Tempered Glass iPhone 16 Plus üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Tempered Glass iPhone 16 Plus üvegfólia Wozinsky üvegfólia megvéd a telefon kijelzőjét a mindennapi meglepetésektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, amely nemcsak tartósságot, hanem átláthatóságot is biztosít. Az egyszerű összeszerelés és a teljes szerelési készlet lehetővé teszi az azonnali és gondtalan védelmet.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky Tempered Glass legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky üvegfólia még az erős ütéseket is kibírja.
- Könnyű összeszerelés. Gyorsan és hatékonyan megvédi a telefon kijelzőjét.
- Tökéletesen illeszkedik a teljes kijelző felületére, így kiküszöbölve az alkalmazás során fellépő légbuborék problémákat. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad, és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez speciális bevonatok eredménye, amelyek még könnyebbé teszik a kijelző tisztítását.
- A készlet mindent tartalmaz, ami a tökéletes alkalmazáshoz szükséges: edzett üveg, kijelzőtisztító kendők, és egy porszem eltávolító matrica. A teljes készlet biztosítja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony legyen.

9H keménységgel rendelkező üveg - véd, mint semmi más. A Wozinsky üvegfólia rendkívüli 9H keménységgel rendelkezik, ami kulcsfontosságú a kijelző védelméhez karcok és ütődések ellen. Ez a magas keménységi szint még extrém helyzetekben is véd, ahol más üvegek nem bírnák ki. Ezen kívül a 9H keménység lehetővé teszi a kijelző eredeti megjelenésének megőrzését, anélkül, hogy befolyásolná annak működését vagy érintési érzékenységét.

Az egyszerű telepítés időt és idegeket spórol meg. A Wozinsky edzett üveg alkalmazása gyors és intuitív, lehetővé téve, hogy saját magad telepítsd az üveget szakemberek segítsége nélkül. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően minden telepítési lépés egyszerű és világos, minimálisra csökkentve a hibák kockázatát. Ez kényelmet és gyorsaságot biztosító megoldás, azok számára is, akik azonnal meg akarják védeni a telefonjukat.

Teljes tapadás légbuborékok nélkül. A Wozinsky Tempered Glass sorozat a teljes kijelző felületére tapad, légbuborékok nélkül. Ez kulcsfontosságú a megjelenített kép megfelelő minőségének és a használati kényelem fenntartásához. Az üveg nem befolyásolja negatívan a kijelző érintőérzékelőinek működését, ami különösen fontos a modern okostelefonok esetében.

Kristálytiszta ujjlenyomat-védelemmel. A Wozinsky üvegfólia kristálytisztaságát megőrzi, amely szükséges a legmagasabb minőségű kép megtartásához. Speciális tükröződésmentes és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatok és a por felhalmozódását a kijelzőn.

Teljes alkalmazási készlet - mindent tartalmaz. A Wozinsky Tempered Glass készlet mindent tartalmaz, ami a megfelelő alkalmazáshoz szükséges: üveg, kijelzőtisztító kendők és egy matrica a porszemek eltávolításához. Ezáltal a telepítés nemcsak egyszerű, hanem átfogó is, így azonnal élvezheted a védelmet.

Nézd meg, hogyan kell felszerelni a Wozinsky üveget.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett