Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576239063 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Teljes Kamera Üveg 9H Teljes Kamera Edzett Üveg Samsung Galaxy A73 5G / Galaxy A53 5G / Galaxy A33 5G, üvegfólia


Cikkszám: 9145576239070 | EAN/Vonalkód: 9145576239063 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Teljes Kamera Üveg 9H Teljes Kamera Edzett Üveg Samsung Galaxy A73 5G / Galaxy A53 5G / Galaxy A33 5G, üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Teljes Kamera Üveg 9H Edzett Üveg a Kamerára:
- Tökéletesen illeszkedő edzett üveg a hátsó kamera teljes felületére. A kiegészítő megvédi az egész lencsét a mindennapi használat minden veszélyétől, anélkül hogy károsítaná a fényképek minőségét.
- Olyan kemény, mint a gyémánt - A kettős edzési folyamatnak köszönhetően a borítás rendkívül tartós és ellenálló a karcolásokkal és ütések ellen. Még ha valahogy sikerül is megsérteni, egy speciális védőrétegnek köszönhetően nem fog éles, veszélyes darabokra hullani.
- A képek mindig kiválóak - Az üveg tökéletes átlátszósága azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs különbség a lefedett és a fedetlen fényképek között. És ha nincs különbség, miért ne növelhetnéd drága okostelefonod kamerájának biztonságát?
- Teljes kamera védelem - A kiegészítő megvédi az egész lencse felületét és tökéletesen illeszkedik. Az üveg formáját és méretét a telefon valós másolata alapján alakították ki, így - pont úgy fog illeszkedni, mint egy kesztyű.
- Többrétegű szerkezet - A borítás 5 különálló rétegből áll, amelyek mindegyike saját előnyt biztosít. Az erős illeszkedéstől a magas tartósságon át, a kivételes karcállóságig és szennyeződés-elutasításig.
- Ultravékony - Az üveg mindössze 0,2 mm vastag! Ilyen méretekkel nagyon könnyű elfelejteni, hogy egyáltalán rajta van a telefonodon!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett