Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576273685 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia Samsung Galaxy A23 készülékhez Anti Spy adatvédelmi szűrővel


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue Samsung A23 BLACK | EAN/Vonalkód: 9145576273685 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia Samsung Galaxy A23 készülékhez Anti Spy adatvédelmi szűrővel


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Samsung Galaxy A23 adatvédelmi edzett üvegfólia a Wozinsky Privacy Glass szériából Anti Spy szűrővel és fekete kerettel. Zavarnak a kíváncsi pillantások a villamoson vagy buszon utazva? A barátaid alattomosan megnézik az üzeneteidet a találkozók során? Nem kell ennek így lennie! Kombináld az okostelefonod kijelzővédelmét a magánszférád növelésének lehetőségével. A Wozinsky edzett üveg megvédi a Samsung Galaxy A23 készüléket az esések vagy karcolások hatásaitól, és teljes adatvédelmet biztosít. A kellemetlen kíváncsi pillantások egy csapásra eltűnnek – te döntöd el, ki láthatja a telefonod tartalmát!

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Anti Spy
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A23
- Készülékmodell kódok: SM-A235FLBHTHL, SM-A235FZKHTHL, SM-A235FZOHTHL, SM-A235MLBEARO, SM-A235MZKEARO, SM-A235MZWEARO

Az adatvédelmi edzett üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Adatvédelmi védelem. Az Anti Spy szűrőnek köszönhetően csak te látod, mi jelenik meg a telefon kijelzőjén. Az oldalról néző személy számára a képernyő üresnek tűnik. Szabadon küldhetsz privát tartalmakat, például buszon utazva.
- Képernyővédelem. Ha a telefon kicsúszik a kezedből, az üveg elnyeli az esés energiáját. Bár maga az üveg megsérülhet, így védi a finom kijelző felületét.
- Könnyű összeszerelés. A csomagban mindent megtalálsz, ami szükséges az üveg megfelelő felhelyezéséhez a telefon képernyőjére. Ez egyszerű és nem igényel szakszerű segítséget.
- Nem befolyásolja az okostelefon funkcionalitását. Az üveg szilárd, de semmilyen módon nem zavarja a készülék szokásos működését. A kép élénk marad és az érzékenység változatlan. A készüléket a megszokott módon használod.
- Nincs sérülés. Az üveget egy megerősített keret veszi körül, amely nemcsak a telefon megjelenésére van pozitív hatással, hanem elsősorban további peremvédelmet nyújt. Így nem lesznek csúnya repedések, és nem kerülnek részecskék az üveg alá.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett