Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364280 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia kémvédő szűrővel iPhone 16 Pro-hoz


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue iPhone 16 Pro | EAN/Vonalkód: 5907769364280 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia kémvédő szűrővel iPhone 16 Pro-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia kémvédő szűrővel iPhone 16 Pro-hoz.

Elege van a kíváncsi tekintetekből a villamoson vagy a buszon? A Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia kémvédő szűrővel védelmet nyújt, így többé nem kell aggódnia emiatt! Óvja okostelefonját az esésektől és karcolásoktól, miközben megőrzi a magánéletét. A kémvédő szűrő biztosítja, hogy csak Ön lássa a képernyőn megjelenő tartalmat, mások pedig csak üres képet látnak. Az összeszerelés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja a telefon funkcionalitását. A megerősített keret eleganciát kölcsönöz, és további védelmet nyújt a széleknek.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
- Üveg keménysége: 9H
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:

- Szabadon használhatja telefonját anélkül, hogy tartania kellene a kíváncsi tekintetektől, hatékonyan védve a magánéletét. A kémvédő szűrő csak bizonyos szögből teszi láthatóvá a képernyőt.
- Védi a képernyőt az esések és karcolások hatásaitól. Az üveg elnyeli az esés energiáját, így a képernyő sértetlen marad.
- Az üveg felszerelése egyszerű és nem igényel szakértői segítséget. A csomag tartalmazza az összes szükséges tartozékot.
- Nem zavarja az okostelefon működését. A kép élénk marad, és a képernyő érzékenysége sem csökken.
- A megerősített keret védi a széleket a sérülésektől. Megakadályozza a csúnya repedések kialakulását és a részecskék bejutását az üveg alá.

Kémvédő szűrős magánéletvédelem

Hogyan biztosíthatja magánéletét nyilvános helyeken történő telefonhasználat során? A Wozinsky Privacy Glass kémvédő szűrővel tökéletes megoldás erre. Ennek köszönhetően csak Ön láthatja a telefonja képernyőjét. A más szögből nézők csak üres képet látnak. Ez nagyszerű módja az üzenetek és egyéb privát tartalmak védelmének a buszon, villamoson vagy kávézóban.

Páratlan képernyővédelem

Gyakran előfordul, hogy kiejti a kezéből a telefonját? A Wozinsky Privacy Glass segítségével biztonságban tudhatja a telefonját. Az üveg elnyeli az ütés energiáját, így megvédi a képernyőt a sérülésektől. Bár az üveg maga megrepedhet, ez a szerepe – hogy megvédje telefonja képernyőjét. Nyugodtan élvezheti az esés és karcolás elleni védelemet.

Egyszerű és gyors összeszerelés

Aggódik, hogy a védőüveg felszerelése bonyolult lesz? Semmi sem állhat távolabb a valóságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia rendkívül könnyen telepíthető. A készlet tartalmaz mindent, amire szükség van az üveg megfelelő elhelyezéséhez a telefon képernyőjén. Az utasítások világosak és érthetők, és az egész folyamat nem igényel szakértői segítséget. Pár perc is elegendő, hogy élvezhesse a teljes védelmet és magánéletet.

Teljes okostelefon funkcionalitás

Fél, hogy a védőüveg befolyásolja a telefon használhatóságát? Nincsen mitől tartania! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg nem zavarja az eszköz szokásos működését. A képernyő élénk marad és az érintésérzékenység változatlan. Ugyanúgy használhatja okostelefonját, miközben élvezi a további védelmet és magánéletet.

További védelmet nyújt a széleknek

Aggódik a telefon széleinek sérülése miatt? A Wozinsky Privacy Glass megerősített kerettel nyújt további védelmet. Nemcsak a telefon megjelenését javítja, hanem főként védi annak széleit a repedésektől és sérülésektől. Így a telefonja újszerű marad, és nincsenek részecskék az üveg alatt. Ez a megbízható védelem, amire számíthat.

Nézze meg, hogyan kell felszerelni a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett