Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364266 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia iPhone 16-hoz


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769364266 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üvegfólia iPhone 16-hoz


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Eleged van abból, hogy a villamoson vagy buszon mások kíváncsiskodnak a telefonod kijelzője felé? A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg kémszűrővel megoldja ezt a problémát! Védd meg telefonod kijelzőjét az esésektől és karcolásoktól, miközben biztosítod a magánéleted védelmét. A kémszűrőnek köszönhetően csak te láthatod a képernyőt, mások csupán üres felületet fognak látni. A telepítés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja a telefon működését. A megerősített keret eleganciát nyújt és további élvédelmet biztosít.

Wozinsky Privacy Glass edzett üveg kémszűrővel fehér háttéren

Specifikáció:

  • Márka: Wozinsky
  • Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
  • Üveghardnesség: 9H
  • Kompatibilitás: iPhone 16

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:

  • Lehetővé teszi, hogy szabadon használd a telefonod anélkül, hogy mások belenéznének, hatékonyan védve a magánéletedet. A kémszűrő csak egy bizonyos szögből teszi láthatóvá a képernyőt.
  • Védi a képernyőt az esések és karcolások ellen. Az üveg elnyeli az esés energiáját, megvédve a képernyőt a sérüléstől.
  • Az üveg telepítése egyszerű, és nem igényel szakértői segítséget. A készlet tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt.
  • Nem zavarja a telefon működését. A kép élénk marad, és az érintésérzékenység változatlan.
  • A megerősített keret védi az éleket a sérüléstől. Megakadályozza a repedések kialakulását és a részecskék bejutását az üveg alá.

Magánélet védelme kémszűrővel

Aggódsz, hogyan védheted meg a magánéleted nyilvános helyeken, amikor telefonozol? A Wozinsky Privacy Glass kémszűrővel a tökéletes megoldás. Ennek köszönhetően csak te láthatod, mi van a telefonod kijelzőjén, mások számára a kijelző üresnek tűnik. Ez nagyszerű módja annak, hogy megvédd az üzeneteidet és egyéb privát tartalmaidat a kíváncsiskodó szemektől a buszon, villamoson vagy kávézóban.

Páratlan kijelzővédelem

Gyakran kiejted a kezedből a telefonodat? A Wozinsky Privacy Glass védi telefonodat. Az üveg elnyeli az ütések teljes energiáját, így megóvja a képernyőt a károsodástól. Bár maga az üveg megrepedhet, ez az ő szerepe – hogy megvédje a telefon képernyőjét. Élvezd a nyugalmat, tudva, hogy telefonod védett az esésektől és karcolásoktól.

Egyszerű és gyors telepítés

Félsz, hogy a védőüveg telepítése bonyolult lesz? Ez távol áll a valóságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg rendkívül könnyen felszerelhető. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz a kijelző megfelelő védelméhez. Az utasítások egyértelműek és átláthatóak, így néhány perc alatt teljes védelmet és magánéletet biztosíthatsz.

Teljes telefonfunkcionalitás

Félsz, hogy a védőüveg befolyásolja a telefon működését? Ez távol áll a valóságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg nem zavarja a telefon szokásos működését. A kijelző továbbra is élénk és az érintésérzékenység változatlan marad. Használhatod a telefonodat ugyanúgy, mint eddig, miközben élvezed a fokozott védelmet és magánéletet.

További élvédelem

Aggódsz a telefonod éleinek sérülése miatt? A Wozinsky Privacy Glass megerősített kerete további védelmet biztosít. Nemcsak javítja a telefon megjelenését, hanem megóvja az éleket a repedésektől és a sérülésektől.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett