Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362842 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Edzett Üveg Anti-spy Szűrővel Samsung Galaxy S24 Ultra üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue SAMSUNG S24 Ultra | EAN/Vonalkód: 5907769362842 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Edzett Üveg Anti-spy Szűrővel Samsung Galaxy S24 Ultra üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Privacy edzett üveg anti-spy szűrővel Samsung Galaxy S24 Ultra. Belefáradtál a kíváncsiskodó pillantásokba a villamoson vagy a buszon? A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg anti-spy szűrővel megoldja ezt a problémát! Védd meg okostelefonod képernyőjét a leeséstől és karcolásoktól, miközben óvod magánéleted. A privátszűrő biztosítja, hogy csak te lásd, mi van a képernyőn, mások pedig csak az üres képet látják. Az összeszerelés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja a telefon működését. Az erősített keret eleganciát kölcsönöz és további élvédelmet biztosít.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
- Üveg keménysége: 9H
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy S24 Ultra

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:
- Szabadon használhatod a telefonodat anélkül, hogy féltenéd privát szférádat a kíváncsiskodó szemek elől. Az anti-spy szűrő csak bizonyos szögből teszi láthatóvá a képernyőt.
- Védi a képernyőt a leesések és karcolások hatásaitól. Az üveg elnyeli a leesés energiáját, a képernyő pedig ép marad.
- Az üveg felszerelése egyszerű, nem igényel szakembert. A készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz.
- Nem zavarja a készülék működését. A kép éles és a képernyő érzékenysége változatlan marad.
- Az erősített keret védi az éleket a sérülésektől. Megakadályozza a repedések kialakulását és a részecskék bejutását az üveg alá.

Privát szféra védelem anti-spy szűrővel Kíváncsi vagy, hogyan őrizheted meg magánéleted, miközben nyilvános helyeken használod a telefonodat? A Wozinsky Privacy Glass anti-spy szűrővel tökéletes megoldás. Ennek köszönhetően csak te láthatod, mi van az okostelefonod képernyőjén. Mások számára, akik különböző szögből nézik, a képernyő üresnek tűnik. Ez nagyszerű módja annak, hogy megvédd üzeneteidet és más privát tartalmaidat a kíváncsiskodó szemektől a buszon, villamoson vagy kávézóban.

Páratlan képernyővédelem Gyakran kiejted a kezedből az okostelefonodat? A Wozinsky Privacy Glass-nak köszönhetően a telefonod biztonságban van. Az üveg elnyeli az összes ütési energiát, megvédve az érzékeny képernyőt a sérülésektől. Bár az üveg maga megrepedhet, de ez a szerepe - hogy megvédje a telefon képernyőjét. Élvezd a nyugalmat, tudva, hogy okostelefonod védett a leesésektől és karcolásoktól.

Egyszerű és gyors összeszerelés Aggódsz, hogy bonyolult lesz az üveget felszerelni? Ez messze áll a valóságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg rendkívül könnyen felszerelhető. A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy megfelelően helyezd fel az üveget az okostelefon képernyőjére. Az utasítások világosak és érthetőek, és az egész folyamat nem igényel szakemberi segítséget. Néhány perc elegendő ahhoz, hogy élvezhesd a teljes védelmet és privát szférát.

Teljes okostelefon-működés Aggódsz, hogy a védőüveg befolyásolja a telefon működését? Ez messze áll a valóságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg nem zavarja a készülék szokásos működését. A képernyő élénk marad és az érintés érzékenysége változatlan. Használhatod az okostelefonodat, ahogy eddig, miközben élvezheted a hozzáadott védelmet és magánéletet. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a használat kényelmét.

További élvédelem Aggódsz a telefonod éleinek sérülése miatt? A Wozinsky Privacy Glass további védelmet nyújt erősített kerettel. Nemcsak javítja az okostelefon megjelenését, de elsősorban megvédi annak éleit a repedésektől és sérülésektől. Ennek köszönhetően a telefonod úgy néz ki, mint új, és nem jutnak részecskék az üveg alá. Ez egy megbízható védelem, amire számíthatsz.

Lásd, hogyan szereld fel a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett