Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576226636 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós Szilikon Tok Samsung Galaxy A72 4G - Sötétzöld tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A72 4G Dark Green | EAN/Vonalkód: 9145576226636 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós Szilikon Tok Samsung Galaxy A72 4G - Sötétzöld tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kitámasztós Tok Samsung Galaxy A72 4G-hez, Szilikon Állvány - Sötétzöld A Wozinsky Kitámasztós Tok multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a webes böngészés, filmnézés, fényképnézés vagy cikkolvasás kényelmét. Kihajtás után az állványt a kezedben tarthatod, vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületen, például egy íróasztalon vagy pulton. A Wozinsky Kitámasztós Tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítással rendelkezik. Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kitámasztós Tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A72 4G
- Anyag: TPU
- Szín: sötétzöld

A Wozinsky Kitámasztós Tok fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állvány segítségével. A Wozinsky Kitámasztós Tok lehetővé teszi a telefon vertikális vagy horizontális elhelyezését a kényelmes internetböngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcálló és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kitámasztós Tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A Wozinsky Kitámasztós Tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, és beépített állvánnyal, amely egyben fogantyúként is szolgál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek, így a telefont nyugodtan leteheted előlapjával lefelé.

Szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok funkcionális állvánnyal A Wozinsky Kitámasztós Tok beépített kihajtható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, melyekkel jelentősen javíthatod a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása szó szerint egy pillanat - csak nyisd ki, támaszd meg és helyezd az erősebb felületre, hogy a telefon a szükséges stabilitást megkapja. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmet nézni vagy böngészni a telefonján. Nincs remegés, nincs elmozdulás, és még csak nem is kell a telefont kézben tartani! A mágnesek beépítve az állványba lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóra is helyezhesd.

Kártálló szilikon tok Wozinsky Kitámasztós Tok A szilikon Wozinsky Kitámasztós Tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagy ellenállást mutat a karcolások és repedések ellen. A tok sarkában lévő légpárnák további védelmet nyújtanak a telefon esése esetén.

Tok Samsung Galaxy A72 4G-hez - tökéletesen illeszkedő A szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU, amiből készül, tartós, de rugalmas anyag, ami megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kitámasztós Tok csúszásmentes szilikon tok A szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok segítségével jelentősen javíthatod telefonod használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon hosszabb használat során kicsússzon a kezedből. És ha szeretnél egy hosszabb videót nézni, hajtsd ki az állványt, és tedd a kezedre. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme A szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek a lencse körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását például, amikor a telefont az asztalra helyezed. A telefonod nemcsak jól lesz védve, hanem a divatos megjelenését sem veszti el. A Wozinsky Kitámasztós Tok több színben kapható, minimalista, elegáns kialakítással rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett