Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940093 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós iPhone 11 Pro Max szilikon tok állvánnyal fekete


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 9111201940093 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós iPhone 11 Pro Max szilikon tok állvánnyal fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kitámasztós iPhone 11 Pro Max tok - fekete. A Wozinsky Kitámasztós szilikon tok multifunkcionális szilikon tokkal számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, és tökéletesen védi az esésekkel vagy ütésekkel szemben. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli az internet böngészésének, filmek, fényképek nézésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után az állványt a kezébe veheti, vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például egy asztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kitámasztós tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kitámasztós tok
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Wozinsky Kitámasztós tok fő előnyei:
- Megkönnyíti a használatot a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kitámasztós tok lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezze, hogy kényelmesen böngészhesse az internetet vagy nézhesse a filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A karc- és sérülésálló TPU anyagból készült tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes élét is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kitámasztós tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik ki. A Wozinsky Kitámasztós tok csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is szolgál.
- Védi a kamerát a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így nyugodtan helyezheti a telefont a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kitámasztós tok funkcionális állvánnyal. A Wozinsky Kitámasztós tok beépített, összecsukható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amely jelentősen javítja a telefonhasználat kényelmét. Az állvány kihajtása pillanatok alatt megtörténik - csak nyissa ki, támassza meg és helyezze egy keményebb felületre, hogy a telefon stabilitását biztosítsa. Nagyszerű funkcionalitás mindenki számára, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefonon. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és nincs szükség arra, hogy a telefont kézben tartsa. Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóhoz is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kitámasztós tok. Az szilikon Wozinsky Kitámasztós tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülésekkel szemben. A tok tartós, karc- és repedésálló TPU anyagból készült. A tok sarkain légpárnák is találhatók, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára például esések hatásainak kivédésére.

Tok iPhone 11 Pro Max-hoz - tökéletesen illeszkedő. Az szilikon Wozinsky Kitámasztós tok nagyon könnyen felhelyezhető. A TPU, amelyből készült, tartós, mégis rugalmas anyag, ami megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kitámasztós tok csúszásmentes szilikon tok. Az szilikon Wozinsky Kitámasztós toknak köszönhetően jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a telefon akár hosszabb használat után is kicsússzon a kezéből. Ha pedig hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, hajtsa ki az állványt és helyezze a kezébe. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme. Az szilikon Wozinsky Kitámasztós tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például ha a telefont asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kitámasztós tok több színben is kapható, minimalista és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett