Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576233993 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand tok szilikon tokkal és állvánnyal iPhone 13 Pro Max piros tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 13 Pro Max Red | EAN/Vonalkód: 9145576233993 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand tok szilikon tokkal és állvánnyal iPhone 13 Pro Max piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand tok iPhone 13 Pro Max számára - piros

A Wozinsky Kickstand multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos megemlíteni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a komfortot a web böngészése, filmnézés, képek nézegetése vagy cikkek olvasása során. Az állványt kihajtva belecsúsztathatod a kezedbe, vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületen, például íróasztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand tok nagyon magas minőségű és elegáns kivitelű.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand tok
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: piros

A Wozinsky Kickstand tok legfőbb előnyei:
- Kényelmet biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand tok lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését a kényelmes internetböngészés vagy filmnézés érdekében.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, mely nemcsak a hátlapot, hanem a telefon összes szélét is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik és beépített állványként is használható, amely fogantyúként is szolgál.
- Megvédi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok szélét néhány milliméterrel megemelték, így nyugodtan helyezheted a telefont arccal lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand tok funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand tok beépített, összecsukható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyekkel jelentősen növelheted a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása szó szerint csak egy másodperc – egyszerűen nyisd ki, támaszd meg és helyezd egy kemény felületre a szükséges stabilitás érdekében. Ez nagyszerű funkció mindenki számára, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefonján. Nincs rázkódás, nincs eltolódás, és nincs szükség arra sem, hogy a telefont a kezedben tartsd! A mágnesekkel felszerelt állvány lehetővé teszi, hogy a tokot mágneses autós tartóhoz rögzítsd.

Károsodásálló szilikon Wozinsky Kickstand tok
A szilikon Wozinsky Kickstand tokkal ellátott telefon nagyon jól védett mechanikai sérülés esetén. A tok tartós, karc- és törésálló TPU anyagból készült, és sarkain légzsákokkal rendelkezik, amely tovább védi az okostelefont, például esések esetén.

Tok iPhone 13 Pro Max-hez - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand tok nagyon könnyen szerelhető fel. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos megjegyezni, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand nem csúszós szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand toknak köszönhetően jelentősen növelheted a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az okostelefon kicsússzon a kezedből még hosszas használat után is. Ha pedig hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatásban, hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedbe. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel megemelt élekkel rendelkezik a lencséktől, ami elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például ha az okostelefont az asztalra helyezed. A telefonod nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand tok több színben kapható, és minimalista, elegáns kivitelű.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett