Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940482 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand tok szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro-hoz sötétzöld


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Dark Green | EAN/Vonalkód: 9111201940482 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand tok szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro-hoz sötétzöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand tok iPhone 12 Pro-hoz - sötétzöld
A Wozinsky Kickstand multifunkcionális szilikon tok számos előnyt kínál. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, és kiválóan védi az esésektől vagy ütésektől. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a web böngészésének, filmnézés, fényképek nézegetésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után a kezedbe csúsztathatod az állványt, vagy egy sík felületre, például egy íróasztalra vagy munkalapra helyezheted. A Wozinsky Kickstand tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand tok
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: sötétzöld

A Wozinsky Kickstand tok legfontosabb előnyei:
- Kényelmet biztosít a használat során a kihajtható állvány révén. A Wozinsky Kickstand tok lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését az internet böngészéshez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes élét is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen kézbe illik és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, és beépített állvánnyal, amely dupla funkcióként szolgál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek, így aggodalom nélkül teheted a telefont arccal lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand tok funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand toknak beépített, összecsukható állványa van mágnesekkel, amely jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása szó szerint másodpercek kérdése - csak nyisd ki, támaszd meg és helyezd kemény felületre, hogy stabilitást adj a telefonnak. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefonján. Nincs remegés, nincs elmozdulás, és nem kell a telefont sem tartanod a kezedben! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóra is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand
A telefon a szilikon Wozinsky Kickstand tokban nagyon jól védett a mechanikai sérülésekkel szemben. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagymértékben ellenáll a karcolásoknak vagy repedéseknek. A tok sarkain légpárnák vannak, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára, például az esések hatásai ellen.

Tok iPhone 12 Pro-hoz - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand tok nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a készülék felhelyezését. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand tok csúszásgátló szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand toknak köszönhetően jelentősen javul a telefon használatának kényelme. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből még hosszas használat után is. És ha egy hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltató felületén, hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedre. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel kiemelkednek a lencsékről - ez elég ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezed. A telefonod nem csak jól védett lesz, hanem nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand tok több színben is kapható, minimális, elegáns kialakítással bír.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett