Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576226896 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand szilikon állómás telefontok Samsung Galaxy A22 4G Sárga


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A22 4G Yellow | EAN/Vonalkód: 9145576226896 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand szilikon állómás telefontok Samsung Galaxy A22 4G Sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand szilikon tok Samsung Galaxy A22 4G-hez, beépített állvánnyal - Sárga. A Wozinsky Kickstand multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelemérzetet böngészés, filmnézés, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasása közben. Kinyitás után a kezedbe csúsztathatod az állványt, vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületre, például egy íróasztalra vagy pultre. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A22 4G
- Anyag: TPU
- Szín: Sárga

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használat az összecsukható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezd, így kényelmesen böngészhetsz az interneten vagy nézhetsz filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a károsodástól. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz és a gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és beépített állványa kézként is működik.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így gond nélkül arccal lefelé helyezheted a telefont.

A szilikon Wozinsky Kickstand tok funkcionális állvánnyal. A Wozinsky Kickstand Case beépített, mágneses állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása egy pillanat műve - csak nyisd ki, támasszt meg, és helyezd keményebb felületre, hogy biztosítsd a telefon stabilitását. Ez nagyszerű funkció mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefonjukon. Nincs rázkódás, nincs elcsúszás, és nem is kell tartanod a telefont! A beépített mágnesek lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóra is rögzítsd.

Ütésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case. A szilikon Wozinsky Kickstand Case telefon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas karc- vagy törésállósággal rendelkezik. A tok sarkaban légzsákok találhatóak, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára például esések hatásainál.

A Samsung Galaxy A22 4G-hez tökéletesen illeszkedő tok. A szilikon Wozinsky Kickstand tok nagyon könnyen összeállítható. Az anyag, amelyből készült, tartós, de rugalmas TPU, ami megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok. A szilikon Wozinsky Kickstand toknak köszönhetően jelentősen javíthatod telefonod használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, így a hosszabb használat után sem csúszik ki a kezedből. Ha pedig hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatáson, hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedbe. Nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelem. A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencsék felől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor lehelyezed a telefont az asztalra. Telefonod nemcsak jól védett lesz, hanem nem is veszít divatos megjelenéséből. A Wozinsky Kickstand Case több színben érhető el, minimalistikus, elegáns dizájnnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett