Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940499 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Max tok szilikon állvánnyal fekete


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 9111201940499 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Max tok szilikon állvánnyal fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand szilikon tok iPhone 12 Pro Max készülékhez állvánnyal - fekete. A Wozinsky Kickstand tok többfunkciós szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos szempont, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a weboldalak böngészésének, filmek nézésének, fotók megtekintésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kinyitás után az állványt a kezedbe csúsztathatod, vagy kényelmesen egy sík felületre, pl. asztalra vagy pultba helyezheted. A Wozinsky Kickstand tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand tok
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Wozinsky Kickstand tok kulcsfontosságú előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kinyitható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand tok lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését az internet böngészésének vagy filmek nézésének kényelmes megtekintéséhez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, amely nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és beépített állványa kézként is használható.
- Védi a kamera lencséit a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont nyugodtan teheted le a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand tok funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand tok beépített kinyitható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kibontása szó szerint pillanatok alatt elvégezhető - csak nyisd ki, támaszd meg és állítsd keményebb felületre a szükséges stabilitás érdekében. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenki számára, aki szeret filmeket nézni vagy webhelyeket böngészni az okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás és nincs szükség arra, hogy a telefont kézben tartsd! Az állványba beépített mágnesek lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóra is rögzítsd.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand tok
A szilikon Wozinsky Kickstand tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülésektől. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagy karc- és repedésállósággal rendelkezik. A tok sarkaiban lévő légzsákok további védelmet nyújtanak a telefon leesése esetén.

Tökéletesen illeszkedő tok iPhone 12 Pro Max számára
A szilikon Wozinsky Kickstand tok nagyon könnyen összeszerelhető. Az anyag tartós, de rugalmas TPU-ból készült, ami jelentősen megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Csúszásmentes szilikon Wozinsky Kickstand tok
A szilikon Wozinsky Kickstand toknak köszönhetően jelentősen javíthatod a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből még hosszú használat után is. És ha hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatáson, nyisd ki az állványt és tedd a kezedre. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencsék felett - ez elegendő ahhoz, hogy a kamera ne karcolódjon, pl. amikor a telefont az asztalra helyezed. Telefonod nemcsak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszti el. A Wozinsky Kickstand tok több színben is kapható, minimalistás, elegáns designnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett