Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576234310 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand fliptok tok iPhone 13 minihez - sárga


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 13 Mini Yellow | EAN/Vonalkód: 9145576234310 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand fliptok tok iPhone 13 minihez - sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos megemlíteni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelem szintjét web böngészés, filmnézés, fotók nézegetése vagy cikkek olvasása közben. Kinyitás után az állványt kézbe veheti vagy kényelmesen sík felületre, például asztalra vagy munkalapra helyezheti. A Wozinsky Kickstand Case magas minőségű és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 13 mini
- Anyag: TPU
- Szín: sárga

A Wozinsky Kickstand Case kulcsfontosságú előnyei:
- Használata kényelmes az összecsukható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case segítségével a telefont függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezheti, így kényelmesen böngészhet az interneten vagy nézhet filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és törésálló TPU anyagból készült, amely a telefon hátulját és éleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. Kényelmes hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is funkcionál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így nyugodtan leteheti a telefont képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal:
A Wozinsky Kickstand Case beépített, összecsukható mágneses állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása csak egy másodpercig tart - nyissa szét, támassza meg, és helyezze kemény felületre, hogy a telefon megfelelő stabilitást nyerjen. Kiváló funkció mindenki számára, aki szeret filmet nézni vagy web-oldalakat böngészni az okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még csak a kezében sem kell tartania a telefont! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóhoz is.

Sérülésálló szilikon tok, Wozinsky Kickstand Case:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-be helyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülésektől. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas szintű karc- és törésállóságot biztosít. A sarkoknál lévő légzsákok további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések hatásai ellen.

Tökéletesen illeszkedő tok iPhone 13 minihez:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU anyag tartós, mégis rugalmas, ami megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Csúszásmentes szilikon tok, Wozinsky Kickstand Case:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon a hosszabb használat során kicsússzon a kezéből. Ha hosszabb videót szeretne nézni egy videoszolgáltatáson, bontsa ki az állványt és helyezze a kezére. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelem:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. A telefon nemcsak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben elérhető, és minimalist, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett