Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940031 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok kitámasztóval iPhone 11 Pro-hoz sötétkék


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Navy Blue | EAN/Vonalkód: 9111201940031 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok kitámasztóval iPhone 11 Pro-hoz sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 11 Pro-hoz - sötétkék

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyű felhelyezni, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, és kiválóan védi az esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a web böngészés, filmnézés, fotók nézegetése vagy cikkek olvasása kényelmét. Kinyitás után az állványt a kezébe húzhatja, vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például íróasztalon vagy konyhapulton. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikációk:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: sötétkék

A Wozinsky Kickstand Case legfontosabb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezze el az internet kényelmes böngészéséhez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A karc- és sérülésálló TPU anyagból készült tok nem csak a hátlapot, hanem a telefon teljes szélét is befedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is szolgál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont gond nélkül leteheti arccal lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case kitámasztóval
A Wozinsky Kickstand Case beépített kihajtható állvánnyal és mágnesekkel rendelkezik, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása szó szerint egy másodpercet vesz igénybe - csak nyissa ki, támassza meg és helyezze egy keményebb felületre a szükséges stabilitás érdekében. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmet nézni vagy weboldalakat böngészni a telefonján. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még csak tartani sem kell a telefont a kezében! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóhoz is rögzíthesse.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A telefon, amely a szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben van elhelyezve, nagyon jól védett a mechanikai sérülések esetén. A tok tartós, karcoknak és repedéseknek ellenálló TPU anyagból készült. A tok sarkain légzsákok találhatók, amelyek tovább védik az okostelefont például esések hatásaira.

Tok iPhone 11 Pro-hoz - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. Az a TPU anyag, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, ami megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javul a telefon használatának kényelme. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az okostelefon akár hosszabb használat után is kicsússzon a kezéből. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatón, hajtsa ki az állványt és helyezze a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case a telefon kameráját is hatékonyan védi. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor az okostelefont az asztallapra helyezi. A telefon nem csak jól védett lesz, de a divatos megjelenését sem veszíti el. Több színben kapható, minimalista, elegáns dizájnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett