Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940178 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok iPhone 11 Pro Max-hoz, sárga


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Max Yellow | EAN/Vonalkód: 9111201940178 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok iPhone 11 Pro Max-hoz, sárga


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 11 Pro Max számára, szilikon tok állvánnyal - sárga. A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Egyszerűen felrakható, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiváló védelmet nyújt esés vagy ütés esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a web böngészésének, filmek nézésének, fényképek nézésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után az állványt a kezébe csúsztathatja vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például egy asztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőséggel és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: sárga

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését a net böngészéséhez vagy filmek nézéséhez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült, amely nem csak a hátoldalt, hanem a telefon teljes széleit is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik és beépített állványa fogóként is működik.
- Védi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok élei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így aggodalom nélkül helyezheti a telefont kijelzővel lefelé.

A szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal: A Wozinsky Kickstand Case beépített, mágneses, összecsukható állvánnyal rendelkezik, ami jelentősen javítja a telefon használati kényelmét. Az állvány kibontása egy másodperc alatt megvan - csak nyissa ki, támassza meg és helyezze egy kemény felületre a szükséges stabilitás eléréséhez. Ez a funkció ideális mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy böngészni a weben az okostelefon kijelzőjén. Nincs többé rázkódás, elmozdulás, és még csak tartania sem kell a telefont! A mágnesek beépítése az állványba lehetővé teszi a tok mágneses autós tartóhoz való rögzítését is.

Ütésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case: A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülés esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas karc- és törésállósággal rendelkezik. A tok sarkai légpárnákkal vannak ellátva, melyek további védelmet nyújtanak a telefon leesése ellen.

Tok iPhone 11 Pro Max-hoz - tökéletesen illeszkedő: A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. Az anyag, amelyből készült, egy tartós, de rugalmas TPU, ami megkönnyíti a telefontok felhelyezését az okostelefonjára. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok: A szilikon Wozinsky Kickstand Case használatával jelentősen javíthatja a telefon használati kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon még hosszas használat után is kicsússzon a kezéből. Ha pedig hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatásban, hajtsa ki az állványt és helyezze a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme: A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok élei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. A telefon nem csak jól védett lesz, hanem megőrzi divatos megjelenését is. A Wozinsky Kickstand Case több színben is elérhető, minimalist és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett