Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940796 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal Samsung Galaxy A11 / M11 fekete


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A11/M11 Black | EAN/Vonalkód: 9111201940796 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal Samsung Galaxy A11 / M11 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal Samsung Galaxy A11/M11 készülékhez - Fekete

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik az eszközhöz, és kiválóan védi azt esések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli az internetböngészés, filmnézés, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasásának kényelmét. Az állvány kihajtása után a kezedbe illesztheted, vagy kényelmesen egy sík felületre, például asztalra vagy munkalapra helyezheted. A Wozinsky Kickstand Case kiváló minőségű és elegáns dizájn.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A11 / M11
- Anyag: TPU
- Szín: fekete

A Wozinsky Kickstand Case legfőbb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezd el, így kényelmesen böngészhetsz az interneten vagy nézhetsz filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A TPU anyagból készült tok karc- és ütésálló, és nemcsak a hátlapot, hanem a készülék teljes széleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik ki. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és a beépített állvány fogantyúként is funkcionál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek, így a telefont gond nélkül helyezhetjük arccal lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, kihajtható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása pillanatok alatt megvan - csak nyisd ki, támasszd meg, és helyezd egy kemény felületre, hogy a telefon stabilan álljon. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy böngészni a weben a telefon képernyőjén. Nincs rázkódás, elmozdulás, és nincs szükség arra sem, hogy a telefon a kezedben legyen! A mágnesek a tokban lehetővé teszik, hogy a mágneses autós tartóra is rögzítsd.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek is. A tok sarkainál légzsákokkal rendelkezik, amelyek tovább védik a telefont, például esés esetén.

Samsung Galaxy A11 / M11 tok - tökéletesen illeszkedő
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen felhelyezhető. A TPU tartós, de rugalmas anyagból készült, ami jelentősen megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonodra. Fontos, hogy a tok teljes mértékben illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javul a telefonod használatának kényelme. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon még hosszan tartó használat után is kicsússzon a kezedből. Ha pedig hosszabb videót szeretnél nézni, hajtsd ki az állványt, és helyezd a kezedbe. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok lencséit néhány milliméterrel megemelt szélek veszik körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolását, például amikor a telefont asztalra helyezzük. A telefonod nemcsak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben is kapható, és minimalista, elegáns kialakítással rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett