Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201939882 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone XS Max rózsaszín tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone Xs Max Rose Gold | EAN/Vonalkód: 9111201939882 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone XS Max rózsaszín tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone XS Max - rózsaszín

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen feltehető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli az internetböngészés, a filmnézés, a képek nézegetése vagy a cikkek olvasása kényelmét. Kinyitás után belecsúsztathatod az állványt a kezedbe vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületen, például asztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőséggel és elegáns kialakítással rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone XS Max
- Anyag: TPU
- Szín: rózsaszín

A Wozinsky Kickstand Case legfontosabb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezze, így kényelmesen böngészhet az interneten vagy nézhet filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem az egész telefon szélét is védi.
- Tökéletesen illeszkedik telefonod modeljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik és beépített kihajtható állvánnyal, amely egyúttal fogantyúként is funkcionál.
- Védi a kamerát a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont gond nélkül helyezheted le a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, összehajtogatható mágneses állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Egy pillanat alatt kinyitható az állvány: csak nyisd ki, támasszd meg és helyezd egy kemény felületre, hogy megadja a telefon szükséges stabilitását. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy böngészni az interneten a telefon képernyőjén. Nincs remegés, nincs elmozdulás, és nem kell még a telefont sem tartanod a kezedben! A mágnesek a tartóra beépítve lehetővé teszik a tok rögzítését a mágneses autós tartóra is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A telefon a szilikon Wozinsky Kickstand Case tokban nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén is. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenállást biztosít a karcolások vagy repedések ellen. A tok sarkain légzsákok találhatók, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések esetén.

iPhone XS Max tok - tökéletesen illeszkedő
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon egyszerűen összeszerelhető. Az anyaga tartós, de rugalmas TPU, amely megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefonod modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javíthatod a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezedből még hosszabb használat után is. És ha hosszabb videót akarsz nézni egy videószolgáltatáson, hajtsd ki az állványt és tedd a kezedbe. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern kinézete és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel magasabban helyezkednek el, mint a lencsék, ami elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor az okostelefont az asztalra helyezed. A telefonod nemcsak jól védett lesz, hanem divatos megjelenését sem veszti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalista, elegáns dizájnnal bír.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett