Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201939868 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone XS Max-hoz piros


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone Xs Max Red | EAN/Vonalkód: 9111201939868 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone XS Max-hoz piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone XS Max-hoz - piros
A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiváló védelmet nyújt leesés vagy ütődés esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelemet webes böngészés, filmnézés, fotók nézegetése vagy cikkek olvasása közben. Kinyitás után az állványt a kezedbe csúsztathatod, vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületen, például egy íróasztalon vagy munkapulton. A Wozinsky Kickstand Case nagyon jó minőségű és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone XS Max
- Anyag: TPU
- Szín: piros

A Wozinsky Kickstand Case legfontosabb előnyei:
- Kényelmet biztosít a használatban a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezd az internet kényelmes böngészéséhez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A karcálló és ütésálló TPU anyagból készült tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes élét is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmesen kézbe simul, és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely egyúttal fogantyúként is funkcionál.
- Megvédi a kamera lencséit a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemelkednek, így a telefont arccal lefelé is nyugodtan elhelyezheted.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, kinyitható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használati kényelmét. A felállítása mindössze egy másodpercet vesz igénybe - csak nyisd ki, támasszd meg és helyezd el egy kemény felületen, hogy a telefon stabil maradjon. Ez nagyszerű funkció mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy böngészni a weben a telefonjukon. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még csak tartanod sem kell a telefont! A mágnesek, amelyek az állványban találhatóak, lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóra is rögzítsd.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A telefon a szilikon Wozinsky Kickstand Case-be helyezve nagyon jól védett a mechanikai sérülésektől. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagy ellenállósággal rendelkezik a karcolások és repedések ellen. A tok sarkainál légzsákok találhatóak, amelyek tovább védik a telefont például a leesések hatásaitól.

Tok iPhone XS Max-ra - tökéletesen illeszkedő
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. Az anyag, amelyből készült, tartós, de rugalmas TPU, ami megkönnyíti a telefonra való felhelyezést. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-nek köszönhetően jelentősen javul a telefon használati kényelme. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon hosszan tartó használat után is kicsússzon a kezedből. Ha hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatáson, csak hajtsd ki az állványt és helyezd a kezedbe. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A modern kinézetű szilikon tok és kamera védelem
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel megemelt élekkel rendelkezik a lencsék körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezed. A telefon nemcsak jól védve lesz, hanem megőrzi divatos megjelenését is. A Wozinsky Kickstand Case több színben is kapható, minimalist, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett