Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576234129 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 13 Pro-hoz menta


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 13 Pro Mint Green | EAN/Vonalkód: 9145576234129 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 13 Pro-hoz menta


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok állvánnyal Wozinsky Kickstand Case iPhone 13 Pro-hoz - menta A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és hatékonyan védi esés vagy ütés esetén. Lényeges, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a webböngészés, filmnézés, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kihajtás után az állványt betolhatod a kezedbe vagy kényelmesen egy sík felületre, például egy asztalra vagy munkalapra helyezheted. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: menta

A Wozinsky Kickstand Case legfőbb előnyei:
- Növeli a használat kényelmét a kihajtható állvány révén. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését az internet kényelmes böngészéséhez vagy filmnézéshez.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcolás- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes oldalait is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case-nek köszönhetően könnyen hozzáférhetsz a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített, fogantyúkén is használható állvánnyal rendelkezik.
- Védi a kamerát a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont gond nélkül leteheted kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, mágneses, kihajtható állvánnyal rendelkezik, amellyel jelentősen növelheted a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása szó szerint egy pillanat - csak nyisd ki, támasszad meg, és helyezd egy kemény felületre a telefon stabilitásának biztosítása érdekében. Kiváló funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy böngészni a webet okostelefonján. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még csak nem is kell a telefont tartanod! A mágnesekkel beépített állvány lehetővé teszi a tok mágneses autótartóhoz való rögzítését is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenállósággal rendelkezik a karcolásokkal vagy repedésekkel szemben. A tok sarkaiban légzsákokat is találunk, amelyek további védelmet nyújtanak például esések hatásaival szemben.

Tökéletesen illeszkedő tok iPhone 13 Pro-hoz
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon egyszerűen összeszerelhető. Az anyaga egy tartós, de rugalmas TPU, amely sokkal könnyebbé teszi a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Csúszásmentes Wozinsky Kickstand Case szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen növelheted a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a smartphone kicsússzon a kezéből, még hosszan tartó használat után is. Ha pedig egy hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatásban, hajtsd ki az állványt, és tedd a kezedre. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencsék körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolását, például amikor az okostelefont az asztalra teszed. A telefon nemcsak jól lesz védve, hanem a divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben elérhető, minimalist, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett