Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940581 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max sötétzöld tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Max Dark Green | EAN/Vonalkód: 9111201940581 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max sötétzöld tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand tok iPhone 12 Pro Max-hoz szilikonnal és állvánnyal - sötétzöld. A Wozinsky Kickstand Case multifunkciós szilikon toknak számos előnye van. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi azt az esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a böngészés, filmnézés, fotók nézegetése vagy cikkek olvasása során. Kinyitás után az állványt a kezébe csúsztathatja vagy kényelmesen egy sík felületre, például egy íróasztalra vagy munkalapra helyezheti. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kivitelű.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand szilikon tok állvánnyal
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: sötétzöld

A Wozinsky Kickstand tok kulcsfontosságú előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezze el, hogy kényelmesen böngészhessen az interneten vagy filmeket nézhessen.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcolás- és ütésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem az egész telefon széleit is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és beépített állvánnyal, amely fogantyúként is funkcionál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így nyugodtan lehet a telefont a kijelzővel lefelé helyezni.

Szilikonos Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand toknak beépített mágneses, összecsukható állványa van, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása szó szerint egy másodpercet vesz igénybe - csak nyissa ki, támasztja meg és helyezze szilárd felületre a telefon szükséges stabilitásáért. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni okostelefon képernyőjén. Nincs remegés, elmozdulás, és nem kell a telefont a kezében tartania! A mágnesek az állványban lehetővé teszik a tok mágneses autós tartóra való rögzítését is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand tok
A Wozinsky szilikon Kickstand tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülések esetén. A tok tartós, karc- és repedésálló TPU anyagból készült. A tok sarokrészeiben légzsákok is találhatók, amelyek további védelmet nyújtanak az okostelefonnak például az esések hatásaival szemben.

iPhone 12 Pro Max tok - tökéletesen illeszkedik
A Wozinsky szilikon Kickstand Case nagyon könnyen felszerelhető. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Csúszásmentes Wozinsky Kickstand szilikon tok
A Wozinsky szilikon Kickstand Case révén jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az okostelefon hosszabb használat után kicsússzon a kezéből. Ha pedig egy hosszabb videót szeretne megnézni egy videószolgáltatón, hajtsa ki az állványt és helyezze a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelme
A Wozinsky szilikon Kickstand tok szintén hatékonyan védi a telefon kameráját. A tok néhány milliméterrel megemeli a lencsék széleit - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolását, például amikor a telefont asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand tok több színben kapható, minimalista, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett