Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940505 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max-hoz szürke tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Pro Max Gray | EAN/Vonalkód: 9111201940505 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max-hoz szürke tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Pro Max-hoz - szürke

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos megemlíteni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a web böngészésének, filmek nézésének, fotók megtekintésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Az állványt kihajtva a kezedbe csúsztathatod vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületen, például egy íróasztalon vagy pulton. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kivitelű.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: szürke

A Wozinsky Kickstand Case legfontosabb előnyei:
- Növeli a használat kényelmét a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezd, hogy kényelmesen böngészhess az interneten vagy nézhess filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült tok, amely nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes éleit is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz és a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik és beépített állvánnyal, amely egyben fogantyúként is használható.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így aggódás nélkül helyezheted a telefont a képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case praktikus állvánnyal:
A Wozinsky Kickstand Case beépített, összecsukható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyekkel jelentősen megnövelheted a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása csak egy pillanat - csak nyisd ki, támaszd meg és helyezd egy kemény felületre, hogy a telefon stabilitását biztosítsd. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy böngészni a weben a telefon képernyőjén. Nincs remegés, nincs elmozdulás, és még a telefon kezében tartása sem szükséges! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését egy mágneses autós tartóhoz is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben elhelyezett telefon nagyon jól védett bármilyen mechanikai sérülés esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas karc- és repedésállósággal rendelkezik. A tok sarkai légzsákokkal vannak ellátva, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések esetén.

Tok iPhone 12 Pro Max-hoz - tökéletesen illeszkedik:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen felhelyezhető. Az anyag, amelyből készült, a TPU tartós, de rugalmas, így sokkal könnyebb a tok felhelyezése az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modeljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon hosszabb használat után kicsússzon a kezedből. Ha pedig egy hosszabb videót szeretnél megnézni egy videószolgáltatáson, csak hajtsd ki az állványt és tedd a kezedbe. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelem:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel emelkedett szélekkel rendelkezik a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezed. A telefonod nem csak jól védett lesz, hanem a divatos megjelenését sem fogja elveszíteni. A Wozinsky Kickstand Case több színben érhető el, minimalista, elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett