Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940253 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 minihez – menta


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Mini Mint Green | EAN/Vonalkód: 9111201940253 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 minihez – menta


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Szilikon tok állvánnyal: Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 minihez – menta

A Wozinsky Kickstand Case multifunkciós szilikon toknak számos előnye van. Könnyű felhelyezni, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelemérzetet webes böngészés, filmnézés, fotók nézegetése vagy cikkek olvasása közben. Kihajtás után az állványt a kezébe csúsztathatja vagy kényelmesen egy sík felületre helyezheti, pl. egy íróasztalra. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 mini
- Anyag: TPU
- Szín: menta

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használat a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezze el, így kényelmesen böngészhet az interneten vagy nézhet filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. A karcolás- és ütésálló TPU anyagból készült tok nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz és a gombokhoz.
- Kényelmesen kézbe simul és nem csúszik ki. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is használható.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így gond nélkül helyezheti le a telefont a kijelzővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, mágneses kihajtható állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét. Az állványt szó szerint egy másodperc alatt kihajthatja: csak nyissa ki, támassza meg és helyezze egy keményebb felületre, hogy a telefon megfelelő stabilitást kapjon. Ez nagyszerű funkcionalitás mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy weboldalakat böngészni egy okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még a telefont sem kell a kezében tartania! A beépített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését egy mágneses autós tartóra is.

Sérülés-ellenálló szilikon Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülésektől. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagy ellenállást biztosít a karcolásokkal és repedésekkel szemben. A tok sarkain légzsákok találhatók, amelyek tovább védik az okostelefont pl. esés esetén.

Tok iPhone 12 minihez - tökéletesen illeszkedő
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeállítható. A TPU, amelyből készült, tartós, de rugalmas anyag, amely jelentősen megkönnyíti a tok felhelyezését az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javíthatja telefonja használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy az okostelefon kicsússzon a kezéből még hosszan tartó használat után is. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, hajtsa ki az állványt, és tegye a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan véd a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek a lencsék fölött - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera megkarcolódását, pl. amikor az okostelefont az asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem nem veszíti el divatos megjelenését sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalista és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett