Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940239 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Mini világoskék tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Mini Sky Blue | EAN/Vonalkód: 9111201940239 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12 Mini világoskék tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 Mini - világoskék A Wozinsky Kickstand Case multifunkciós szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik az eszközhöz, és kiválóan védi azt esés vagy ütés esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a böngészési, filmnézési, fényképek megtekintésének vagy cikkek olvasásának kényelmét. Kinyitás után az állványt a kezébe is húzhatja, vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például íróasztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 Mini
- Anyag: TPU
- Szín: világoskék

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot nyújt a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy függőlegesen vagy vízszintesen helyezze el a telefont, így kényelmesen böngészhet az interneten vagy nézhet filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem az egész készülék peremét is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen fekszik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló bevonattal rendelkezik, és a beépített állvány fogantyúként is használható.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így nyugodtan helyezheti a telefont képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített mágneses, kihajtható állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen növeli a telefon használatának kényelmét. Az állvány kinyitása szó szerint egy pillanat - csak nyissa meg, támassza ki és helyezze egy kemény felületre, hogy a telefon szükséges stabilitást kapjon. Ez egy nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmet nézni vagy böngészni az interneten okostelefon képernyőjén. Nincs remegés, nincs elmozdulás, és még csak tartania sem kell a telefont a kezében! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóra rögzítse.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben lévő telefon mechanikai sérülés esetén nagyon jól védett. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas karc- és repedésállósággal rendelkezik. A tok sarkain légpárnák találhatók, amelyek további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esés esetén.

Tok iPhone 12 Mini-re - tökéletesen illeszkedik
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen felhelyezhető. Az anyaga tartós, de rugalmas TPU, így sokkal könnyebb a fedőt a telefonra tenni. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásgátló szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case használatával jelentősen növelheti a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből még hosszan tartó használat után is. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videó szolgáltatáson, hajtsa ki az állványt és tegye a kezére. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel megemelt élekkel rendelkezik a lencsék körül, ami elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, de a divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalista és elegáns dizájnnal rendelkezik.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett