Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940376 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12-höz sötétzöld tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Dark Green | EAN/Vonalkód: 9111201940376 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 12-höz sötétzöld tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12-höz - sötétzöld

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen alkalmazkodik a készülékhez, és kiválóan védi esések vagy ütődések esetén. Fontos megjegyezni, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a web böngészésekor, filmek, fotók nézésekor vagy cikkek olvasásakor. Kibontás után az állványt a kezébe helyezheti, vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például egy asztalon vagy pulton. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőséggel és elegáns kialakítással rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12
- Anyag: TPU
- Szín: sötétzöld

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi a telefon függőleges vagy vízszintes elhelyezését, hogy kényelmesen böngészhessen az interneten vagy nézhessen filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karcálló és sérülésálló TPU anyagból készült, amely nem csak a hátlapot, hanem az egész telefon peremét is védi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen kézben fekszik és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is szolgál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont aggodalom nélkül helyezheti el a lencsével lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal:
A Wozinsky Kickstand Case beépített, összecsukható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kibontása csupán egy másodpercet vesz igénybe - csak nyissa ki, támasztja alá, és helyezze egy kemény felületre, hogy megadja a telefon szükséges stabilitását. Ez nagyszerű funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy az interneten böngészni okostelefonján. Nincs rázkódás, nincs eltolódás, és még csak nem is kell tartania a telefont a kezében! Az állványba épített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését egy mágneses autó tartóhoz is.

Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand Case:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülésekkel szemben. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenállást biztosít a karcolásokkal vagy repedésekkel szemben. A tok sarkaiban lévő légpárnák további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések esetén.

Tok iPhone 12-höz - tökéletesen illeszkedő:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. Az anyaga tartós, de rugalmas TPU, amely megkönnyíti a fedél felhelyezését az okostelefonjára. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és a töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case használatával jelentősen javul a telefon használatának kényelme. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kiesjen a kezéből, még hosszan tartó használat után is. Ha hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, hajtsa ki az állványt és támassza a kezére - ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern kinézete és kamera védelem:
A szilikon Wozinsky Kickstand Case szintén hatékonyan védi a telefon kameráját. A tok szélei néhány milliméterrel emeltek a lencséktől - ez elegendő megvédeni a kamerát a karcolásoktól, például amikor az okostelefont az asztallapra helyezi. A telefon nem csak jól védett lesz, de divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalistikus, elegáns kialakítással.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett