Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940116 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 11 Pro Max piros tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Max Red | EAN/Vonalkód: 9111201940116 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 11 Pro Max piros tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 11 Pro Max-hoz, szilikon tok állvánnyal - piros

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiválóan védi azt esések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a web böngészése, filmnézés, képek nézegetése vagy cikkek olvasása közben. Kibontása után az állványt a kezünkbe csúsztathatjuk, vagy kényelmesen rátehetjük egy sík felületre, pl. egy asztalra vagy munkalapra. A Wozinsky Kickstand Case nagyon jó minőségű és elegáns designnal rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: piros

A Wozinsky Kickstand Case kulcsfontosságú előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít az összecsukható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezzük el, hogy kényelmesen böngészhessük az internetet vagy nézhessünk filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nem csak a hátlapot, hanem a telefon teljes széleit is fedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és beépített állványa fogantyúként is használható.
- Védelem a kamera lencséjének karcolódása ellen. A tok szélei néhány milliméterrel fel vannak emelve, így a telefont nyugodtan letehetjük arccal lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített, összehajtható állvánnyal rendelkezik mágnesekkel, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kibontása szó szerint egy pillanat - csak nyissuk ki, támasszuk meg és tegyük egy kemény felületre, hogy a telefon stabilitását biztosítsuk. Ez nagyszerű funkció mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy böngészni az interneten a telefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és még a telefont sem kell a kezünkben tartani! A beépített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóra is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A szilikon Wozinsky Kickstand Case tokban lévő telefon nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely nagyban ellenáll a karcolásoknak és repedéseknek. A tok sarkain lévő légzsákok további védelmet nyújtanak a telefon leesésének hatásai ellen.

Tökéletesen illeszkedik az iPhone 11 Pro Max-hoz
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen felhelyezhető. A TPU anyag, amelyből készült, tartós, de rugalmas, ami megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és a töltő porthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A Wozinsky Kickstand Case szilikon tokjával jelentősen javul a telefon használatának kényelme. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a telefon hosszabb használat után is kicsússzon a kezéből. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, hajtsa ki az állványt és tegye a kezére. Nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel megemelt élekkel rendelkezik a lencsék körül - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont letesszük az asztalra. Telefonja nem csak jól védett lesz, hanem nem veszít divatos megjelenéséből sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalista és elegáns designnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett