Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940147 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 11 Pro Max-hoz világoskék


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 11 Pro Max Sky Blue | EAN/Vonalkód: 9111201940147 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case szilikon tok állvánnyal iPhone 11 Pro Max-hoz világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand Case iPhone 11 Pro Max szilikon tokkal és állvánnyal - világoskék

A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez és hatékonyan védi azt esések vagy ütődések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet webes böngészés, filmnézés, fotók megtekintése vagy cikkek olvasása közben. Kihajtás után az állványt betekintheted a kezedbe, vagy kényelmesen elhelyezheted egy sík felületen, például egy íróasztalon vagy munkalapon. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőséget és elegáns designt kínál.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 11 Pro Max
- Anyag: TPU
- Szín: világoskék

A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használat az állvány kihajtásának köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezd el, így kényelmesen böngészhetsz az interneten vagy nézhetsz filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a károsodástól. A karc- és sérülésálló TPU anyagból készült tok nem csak a hátoldalt, hanem a készülék teljes széleit is védi.
- Kitűnően illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz és gombokhoz.
- Kényelmes fogás, nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal rendelkezik, és a beépített állvány fogantyúként is szolgál.
- Védi a kamera lencséit a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve, így nyugodtan helyezheted le a telefont képernyővel lefelé.

Szilikon Wozinsky Kickstand Case funkcionális állvánnyal
A Wozinsky Kickstand Case beépített hajtogatható állvány mágnesekkel rendelkezik, amelyek jelentősen javítják a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása mindössze egy másodpercet vesz igénybe - csak nyisd ki, támasszd meg és helyezd el egy kemény felületen, hogy a telefon szükséges stabilitást kapjon. Kiváló funkcionalitás mindenkinek, aki szeret filmeket nézni vagy böngészni az interneten egy okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, elcsúszás, és nincs szükség arra sem, hogy a telefon a kezedben legyen! Az állványba beépített mágnesek lehetővé teszik a tok rögzítését mágneses autós tartóhoz is.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kickstand Case
A telefon a szilikon Wozinsky Kickstand Case-ben nagyon jól védett mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenállással rendelkezik karcolásokkal és repedésekkel szemben. Az élekben található légzsákok is fokozottan védik az okostelefont, például esések során.

Tökéletesen illeszkedő tok iPhone 11 Pro Max-hoz
A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon könnyen összeszerelhető. A TPU anyag, amelyből készült, tartós, ugyanakkor rugalmas anyag, így sokkal könnyebb a tok felhelyezése az okostelefonra. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít minden gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes szilikon tok
A szilikon Wozinsky Kickstand Case használatával jelentősen javíthatod a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon még hosszú használat után is kicsússzon a kezedből. Ha hosszabb videót szeretnél nézni egy videószolgáltatáson, hajtsd ki az állványt és tedd a kezedbe. Ez egy nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern kinézete és a kamera védelme
A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok szélei néhány milliméterrel meg vannak emelve a lencséktől - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor okostelefont az asztalra helyezed. A telefonod nemcsak jól védve lesz, hanem nem veszít majd divatos megjelenéséből sem. A Wozinsky Kickstand Case több színben kapható, minimalistája és elegáns kialakítása van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett