Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9111201940192 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 mini szilikon tok állvánnyal fekete


Cikkszám: Wozinsky Kickstand iPhone 12 Mini Black | EAN/Vonalkód: 9111201940192 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kickstand Case iPhone 12 mini szilikon tok állvánnyal fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kickstand tok iPhone 12 mini-re - fekete A Wozinsky Kickstand Case multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyű felhelyezni, tökéletesen illeszkedik a készülékhez és kiváló védelmet nyújt esések vagy ütések esetén. Fontos, hogy a beépített állvány jelentősen növeli a kényelmet a böngészéshez, filmnézéshez, fényképek megtekintéséhez vagy cikkek olvasásához. Az állvány kibontása után kézbe veheti vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például egy asztalon vagy pulton. A Wozinsky Kickstand Case nagyon magas minőségű és elegáns kialakítású.
Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kickstand Case
- Kompatibilitás: iPhone 12 mini
- Anyag: TPU
- Szín: fekete
A Wozinsky Kickstand Case fő előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható állványnak köszönhetően. A Wozinsky Kickstand Case lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen helyezze el az internet böngészéséhez vagy filmnézéshez
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és ütésálló TPU anyagból készült tok, amely nemcsak a hátlapot, hanem a telefon teljes élét is védi
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kickstand Case könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, hangszóróhoz vagy gombokhoz
- Kényelmesen illeszkedik a kézben és nem csúszik. A Wozinsky Kickstand Case csúszásmentes bevonattal és beépített állvánnyal rendelkezik, amely fogantyúként is szolgál
- Megvédi a kamera lencséjét a karcolódástól. A tok élei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont gond nélkül leteheti a kijelzőjével lefelé.
Szilikon Wozinsky Kickstand tok funkcionális állvánnyal A Wozinsky Kickstand Case beépített, mágneses kihajtható állvánnyal rendelkezik, amely jelentősen javítja a telefon használatának kényelmét. Az állvány kihajtása csak egy pillanatot vesz igénybe - csupán ki kell nyitni, megtámasztani és kemény felületre állítani, hogy a telefonnak szükséges stabilitást adjon. Ez nagyszerű funkció mindenki számára, aki szívesen néz filmeket vagy böngészik az interneten okostelefon képernyőjén. Nincs rázkódás, nincs elmozdulás, és nincs szükség arra sem, hogy a telefont kézben tartsa! A mágnesek a tok közepén lehetővé teszik, hogy a telefontartót mágneses autós tartóra rögzíthesse.
Sérülésálló szilikon Wozinsky Kickstand tok A telefon a szilikon Wozinsky Kickstand Case tokban nagyon jól védett a mechanikai sérülések esetén. A tok tartós TPU anyagból készült, ami magas ellenállást biztosít a karcolások és repedések ellen. Az élekbe beépített légzsákok pedig további védelmet nyújtanak a telefon számára, például esések esetén.
Tökéletesen illeszkedő tok iPhone 12 mini-re A szilikon Wozinsky Kickstand Case nagyon egyszerűen felhelyezhető. A TPU anyag, amiből készült, tartós, de rugalmas, így sokkal könnyebbé teszi a telefonra történő felhelyezést. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszórókhoz és töltőporthoz.
Csúszásmentes szilikon Wozinsky Kickstand tok A szilikon Wozinsky Kickstand Case segítségével jelentősen javíthatja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásmentes bevonattal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy a telefon hosszú használat után is kicsússzon a kezéből. Ha pedig hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, hajtsa ki az állványt, és helyezze a kezére. Nagyon kényelmes megoldás.
A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme A szilikon Wozinsky Kickstand Case hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok élei néhány milliméterrel meg vannak emelve a kamerák felett - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a lencsé(k) karcolódását, például, amikor a telefont az asztalra helyezi. A telefon nemcsak jól védett lesz, hanem a divatos megjelenését sem veszíti el. A Wozinsky Kickstand Case több színben is kapható, minimalistak és elegánsak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett