Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769307539 Márka: WOZINSKY

Wozinsky kerékpár kormánytáska váll táska fekete (WBHBB-01)


Cikkszám: WBHBB-01 | EAN/Vonalkód: 5907769307539 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky kerékpár kormánytáska váll táska fekete (WBHBB-01)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

4L Bike Handlebar Bag, Wozinsky Bike Shoulder Bag - Fekete (WBHBB-01)

Praktikus és tartós biciklis táskát keresel városi kirándulásokhoz? Ismerd meg a Wozinsky WBHBB-01-et - ez egy kerékpáros táska a kormányra és ... vállra! A hosszú levehető szíjjal és átlátszó ablakos telefonzsebbel rendelkezik. Fontos, hogy a zseb 90 fokos szögben dönthető a biztonságosabb és kényelmesebb navigáció érdekében. A táska akár 5 literes kapacitással és 4 különböző zsebbel rendelkezik a jobb szervezés érdekében. A biciklitáska a készletben található erős tartóval rögzíthető. Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WBHBB-01
- Rögzítési mód: a kormányra
- Anyag: poliészter, EVA, TPU
- Kapacitás: 4 liter
- Méretek: 20.5 x 18.5 x 12.5 cm
- Súly: 600g
- Szín: fekete

A Wozinsky WBHBB-01 biciklis váll- és kormánytáska legfontosabb előnyei:
- Tökéletes városi kirándulásokhoz. 4 literes kapacitással és több zsebbel rendelkezik a holmik szervezéséhez
- Lehetővé teszi a telefon kényelmes használatát. Átlátszó ablakos speciális zsebbel rendelkezik, amely 90 fokos szögben állítható
- Kényelmesen levehető a bicikliről és magaddal viheted. Hosszú szíjjal rendelkezik, amely vállra akasztható
- Néhány perc alatt rögzítheted a biciklire. Az erős és stabil tartórendszer nem lazul meg még a nehéz utak során sem
- Védelmet nyújt az esőtől és a nedvességtől. Vízálló anyagból készült és laminált cipzárral rendelkezik

A tágas és praktikus kerékpáros váll táska Wozinsky WBHBB-01 nem csak praktikus, hanem nagy kapacitású is. A táska mérete 20.5 x 18.5 x 12.5 cm és akár 4 literes kapacitással rendelkezik. Így elfér benne minden szükséges dolog, például telefon, fülhallgató, pénztárca, kulcsok, esőkabát vagy kerékpárjavító eszközök. A kisebb tárgyakat további, könnyen hozzáférhető zsebekbe helyezheted: oldalzseb vízpalacknak, elülső cipzáras zseb és két belső hálós zseb.

Kerékpár kormánytáska telefon számára speciális zsebbel a Wozinsky WBHBB-01 biciklis táska felső részén egy 10 x 19 cm-es átlátszó ablakos speciális zseb található. Ennek köszönhetően kényelmesen használhatod a navigációt vagy hallgathatod kedvenc zenéidet a kerékpározás közben. Az ablak erős és rugalmas TPU anyagból készült, amely véd a karcolásoktól és a portól. És ez még nem minden! A zseb 90 fokos szögben állítható, ami még kényelmesebbé teszi a telefon használatát. Fontos, hogy a zseb cipzárral és szellőzőnyílásokkal rendelkezik a hátulján, így szükség esetén gyorsan és egyszerűen kiveheted a telefont vagy csatlakoztathatod a kábelhez a fülhallgatót.

Kerékpár kormánytáska könnyen felszerelhető tartóval A Wozinsky WBHBB-01 táska nagyon könnyen összeszerelhető. A készletben minden szükséges elemet megtalálsz, beleértve az utasításokat is. A tartó kompatibilis a 22,2 mm-től 31,8 mm-ig terjedő csőátmérőjű kormányokkal. Fontos, hogy a táska fel- és lecsatolása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe - a tartó "click lock" kampóval rendelkezik. Középen egy nagy piros gomb található, amely a zár feloldását nyomással oldja meg.

Vállra akasztható kerékpár táska, azaz kényelem mindenek felett A kerékpáros kormánytáskával együtt hosszú, erős szíjat is kapsz karabinerrel, amely lehetővé teszi a táska kényelmes vállra akasztását. Tökéletes megoldás, ha munkába, városba vagy barátokhoz biciklizel. A szíj hossza 70 és 135 cm között állítható - gyorsan és kényelmesen beállítható. Szeretnéd vállra akasztani a táskát? Csak válaszd le a bicikliről, csatold fel a szíjat az oldalsó csatokhoz, és a saját kényelmed érdekében csatold le a hátsó tépőzárat, amely a biciklitartó alapját fedi. Kész!

Egy kormányra akasztható biciklistáska, amely esőben és sötétben is használható A kis eső többé nem rontja el a biciklis kirándulást! A Wozinsky WBHBB-01 biciklises váll táska tartós anyagból készült, amely védelmet nyújt a nedvesség ellen. A két csúszkával ellátott laminált cipzár szintén vízálló. A kerékpáros váll táska az éjszakai biciklizés során is gondoskodik a biztonságodról. Elülső részén fényvisszaverő szegéllyel rendelkezik, amely visszaveri az autók fényét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett