Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364242 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Tempered Glass iPhone 16 Pro üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Full Glue iPhone 16 Pro Black | EAN/Vonalkód: 5907769364242 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue Tempered Glass iPhone 16 Pro üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Full Glue Tempered Glass iPhone 16 Pro üvegfólia fekete kerettel A Wozinsky Full Glue Tempered Glass szilárd képernyővédelmet garantál. Még akkor is, ha a telefon leesik, a kijelző ép marad. A 9H keménység ellenállóbbá teszi a karcolásokkal szemben, mint a hagyományos védőüveg. A készlet tartalmaz kiegészítőket is, amelyek megkönnyítik az alkalmazást: képernyőtisztító kendők és por eltávolító matricák, amelyek biztosítják a tökéletes tapadást légbuborékok nélkül.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Glue Tempered Glass
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Üveghardnesség: 9H

A Wozinsky Full Glue Tempered Glass legfontosabb előnyei:
- Kijelző védelme a repedésekkel szemben. Az üveg elnyeli az ütés energiáját, szétosztva azt a felületén, minimalizálva a kijelző repedésének esélyét.
- Egyszerű telepítés. A készlet tartozékokat tartalmaz az üveg alkalmazásának megkönnyítésére.
- Növelt karcállóság. A 9H karcállóság megvédi a képernyőt még intenzív használat után is.
- Kép tisztaságának garanciája színváltozás nélkül. Az üveg teljesen átlátszó és nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét.
- Magas használati komfort. Az üveg észrevehetetlen a kijelzőn és nem befolyásolja az érintésérzékenységet.

Képernyővédelem a repedésekkel szemben A Wozinsky Full Glue Tempered Glass úgy van kialakítva, hogy elnyelje és eloszlassa az ütés energiáját. Ennek köszönhetően, ha a telefon leesik, az üveg eltörik, megvédve a kijelzőt a sérülésektől.

Könnyű telepítés a Wozinsky Full Glue Tempered Glass üveggel A Wozinsky Full Glue Tempered Glass üveghez mellékelt szerelőkészlettel gyorsan és egyszerűen felhelyezheti az üveget a telefon képernyőjére. A tisztítókendők és matricák lehetővé teszik a képernyő felületének alapos előkészítését, megszüntetve azokat a porszemcséket, amelyek befolyásolhatják a végleges hatást.

Növelt kijelzőtartósság A legmagasabb minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően a Wozinsky edzett üveg rendkívül karcálló. A 9H keménység biztosítja, hogy még az intenzív telefonhasználat sem hagy csúnya nyomokat a képernyőn. Ilyen védelem különösen fontos azok számára, akik nehéz körülmények között használják telefonjukat, például sportolás közben vagy terepen végzett munkánál.

Nincs változás a képminőségben A Wozinsky Full Glue Tempered Glass teljesen átlátszó, így nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét és élességét. A kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy a színek és a kép élessége érintetlen marad. Ez különösen fontos azok számára, akik olyan alkalmazásokat használnak, amelyek pontos színvisszaadást igényelnek, például játékok vagy grafikai alkalmazások.

Használati kényelem az üveg felhelyezése után A Wozinsky Full Glue Tempered Glass szinte észrevehetetlen a telefon képernyőjén. Az érintésérzékenységet sem befolyásolja, így ugyanazzal a könnyedséggel használhatja az érintőképernyőt, mint az üveg felhelyezése előtt. Ez különösen fontos az üzenetek írásakor és a nagy igénybevételű alkalmazások vagy játékok használatakor.

Nézze meg, hogyan telepítse a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett