Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364228 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue edzett üveg iPhone 16-hoz üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Full Glue iPhone 16 Black | EAN/Vonalkód: 5907769364228 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Glue edzett üveg iPhone 16-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Full Glue edzett üveg iPhone 16-hoz fekete kerettel
A Wozinsky Full Glue edzett üveg garantálja a kijelző szilárd védelmét. Még ha a telefon le is esik, a kijelző ép marad. A 9H keménység nagyobb karcállóságot biztosít, mint a normál védőüvegek. A készlet tartalmazza a felhelyezéshez szükséges kiegészítőket is: képernyőtisztító kendőket és por eltávolító matricákat, amelyek tökéletes tapadást biztosítanak levegőbuborékok nélkül.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Full Glue edzett üveg
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky Full Glue edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a kijelző repedése ellen. Az üveg elnyeli és eloszlatja az ütés energiáját, ami minimalizálja a kijelző repedésének kockázatát.
- Nagyon könnyen összeszerelhető. A készlet tartalmazza az üveg felhelyezéséhez szükséges kiegészítőket.
- Megnövelt karcállósággal rendelkezik. A 9H karcállóság védi a képernyőt még intenzív használat után is.
- Képélességet garantál színváltozás nélkül. Az üveg teljesen átlátszó, és nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét.
- Magas használati komfortot biztosít. Az üveg szinte észrevehetetlen a képernyőn, és nem befolyásolja az érintés érzékenységét.

Kijelző védelem a repedésekkel szemben
A Wozinsky Full Glue edzett üveget úgy tervezték, hogy elnyelje és eloszlassa az ütés energiáját. Ennek köszönhetően, ha a telefon leesik, az üveg törik, megvédve a kijelzőt a sérüléstől.

Egyszerű telepítés
A Wozinsky Full Glue edzett üveghez mellékelt szerelőkészlettel gyorsan és egyszerűen felhelyezheted az üveget a telefon kijelzőjére. A tisztítókendők és matricák lehetővé teszik a képernyő felületének alapos előkészítését, kiküszöbölve minden port, amely befolyásolhatja a végső hatást.

Megnövelt kijelzőtartósság
A legmagasabb minőségű anyagoknak köszönhetően a Wozinsky edzett üveg rendkívül karcálló. A 9H keménység biztosítja, hogy még az intenzív telefonhasználat sem hagy csúnya nyomokat a kijelzőn. Az ilyen védelem különösen fontos azok számára, akik nehéz körülmények között használják telefonjukat, például sportolás vagy terepmunka közben.

Nincs változás a képminőségben
A Wozinsky Full Glue edzett üveg teljesen átlátszó, így nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét és élességét. Az üveg gyártásához felhasznált magas minőségű anyagok garantálják, hogy a színek és a képélesség változatlanok maradnak. Ez különösen fontos azok számára, akik pontos színreprodukálást igénylő alkalmazásokat használnak, mint például játékok vagy grafikai alkalmazások.

Használati kényelem az üveg felhelyezése után
A Wozinsky Full Glue edzett üveg szinte észrevehetetlen a telefon kijelzőjén. Nem befolyásolja az érintés érzékenységét sem, így ugyanolyan könnyedén használhatod az érintőképernyőt, mint előtte. Ez különösen fontos üzenetíráskor vagy igényes alkalmazások vagy játékok használatakor.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett