Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576280867 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg Google Pixel 6 Pro-hoz 9H keménységű kameravédő üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Full Camera Glass Google Pixel 6 PRO | EAN/Vonalkód: 9145576280867 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Full Camera Glass edzett üveg Google Pixel 6 Pro-hoz 9H keménységű kameravédő üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Edzett üveg Google Pixel 6 Pro-hoz a Wozinsky Full Camera Glass sorozatból, 9H keménységű kameravédő üveg. Rendkívül tartós 9H keménységű edzett üveg Google Pixel 6 Pro-hoz. Megvédi a kamerát a sérülésektől esés során. Az üveg elnyeli az ütés által keltett energiát, és eloszlatja azt a felületén. Ennek köszönhetően csak az alkalmazott üveg törik, nem az egész lencse. Ennek a kütyünek a cseréje összehasonlíthatatlanul olcsóbb, mint egy új kamera telepítése! Elegáns, gyártói csomagolásban érkezik, amely megakadályozza a szállítás közbeni sérülést. A készlet tartalmaz ruhákat az LCD képernyő tisztításához. Specifikáció:
- Sorozat: Wozinsky Full Camera Glass
- Kompatibilitás: Google Pixel 6 Pro
A Google Pixel 6 Pro edzett üveg kulcsfontosságú jellemzői:
- Tökéletesen illeszkedő edzett üveg a hátsó kamera teljes felületére. A kiegészítő megvédi az egész lencsét a mindennapi használat veszélyeitől anélkül, hogy a fényképek minőségét rontaná.
- Kemény, mint a gyémánt - A kettős edzésnek köszönhetően a borító rendkívül tartós és ellenálló a karcolásokkal és ütésekkel szemben. Ráadásul ha valahogy sikerül is megrongálni, a speciális védőrétegnek köszönhetően nem törik tucatnyi éles, veszélyes darabra.
- Nagyszerű fényképek mindig - Az üveg tökéletes átlátszósága azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs különbség a fedővel és anélkül készült fényképek között. És mivel nincs különbség, miért ne tennénk biztonságosabbá értékes okostelefonod kameráját?
- Teljes kamera védelem - A kiegészítő megóvja az összes lencse felületét, és tökéletesen illeszkedik hozzá. Az üveg formáját és méretét egy valódi telefon másolatával alakították ki, így - pontosan illeszkedik.
- Réteges felépítés - A borító 5 különálló rétegből áll, mindegyik réteg saját előnyöket biztosít. Az erős szereléstől kezdve a nagy tartósságig, egészen a kivételes ellenállásig a karcolásokkal és szennyeződésekkel szemben.
- Ultravékony - Az üveg mindössze 0,2 mm vastag! Ilyen méretekkel nagyon könnyű elfelejteni, hogy egyáltalán a telefonon van!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett