Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360459 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Edzett Üvegfólia Samsung Galaxy A35-höz


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass Samsung A35 | EAN/Vonalkód: 5907769360459 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Edzett Üvegfólia Samsung Galaxy A35-höz


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Wozinsky Edzett Üvegfólia megvédi a telefonod képernyőjét a mindennapi meglepetésektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, így nemcsak tartósságot, hanem átlátszóságot is biztosít. Az egyszerű összeszerelés és a teljes alkalmazási készlet azonnali és problémamentes védelmet tesz lehetővé.

A Wozinsky Edzett Üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. A 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky Edzett Üvegfólia még az erős ütéseket is kibírja.
- Könnyen összeszerelhető. Lehetővé teszi a telefon képernyőjének gyors és hatékony védelmét.
- Tökéletesen tapad a teljes képernyőfelülethez, ami megszünteti a levegőbuborékok problémáját az alkalmazás során. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad, ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez speciális bevonatok alkalmazásának köszönhető, amelyek megkönnyítik a képernyő tisztítását.
- A készlet mindent tartalmaz, amire szükség van a tökéletes alkalmazáshoz: edzett üvegfólia, képernyőtisztító kendők és egy por eltávolító matrica. A teljes készlet garantálja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony lesz.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Edzett Üvegfólia
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A35
- Üvegszilárdság: 9H

9H keménységű üveg - olyan, mint semmi más: A Wozinsky Edzett Üvegfólia rendkívüli, 9H keménységgel rendelkezik, ami kulcsfontosságú a képernyő karcokkal és ütésekkel szembeni védelme érdekében. Ez a magas keménységi szint még extrém helyzetekben is védelmet nyújt, ahol más üvegek kudarcot vallhatnak. Emellett a 9H keménység lehetővé teszi a képernyő eredeti megjelenésének megőrzését anélkül, hogy befolyásolná annak működését vagy az érintésérzékenységét.

Könnyű telepítés, ami időt és idegeket kímél: A Wozinsky edzett üvegfólia alkalmazási folyamata gyors és intuitív, ami lehetővé teszi a saját telepítést anélkül, hogy szakemberek segítségét kellene igénybe venni. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően minden telepítési lépés egyszerű és egyértelmű, minimálisra csökkentve a hibázás kockázatát. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot, valamint azok számára, akik azonnal szeretnék biztosítani telefonjuk védelmét.

Teljes tapadás levegőbuborékok nélkül: A Wozinsky Edzett Üvegfólia sorozat a teljes képernyőfelülethez tapad, levegőbuborékok hátrahagyása nélkül. Ez kulcsfontosságú a megjelenített kép megfelelő minőségének és a használati komfort fenntartásához. Az üveg nem befolyásolja hátrányosan a képernyő érintésérzékelőinek működését, ami különösen fontos a modern okostelefonoknál.

Kristálytiszta, ujjlenyomat-védelemmel: A Wozinsky Edzett Üvegfólia megőrzi a kristály tisztaságát, ami szükséges a megjelenített kép minőségének legmagasabb szinten történő megőrzéséhez. Speciális tükröződésgátló és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatokat és a por, piszok felgyülemlését a képernyőn.

Komplett alkalmazási készlet - minden, amire szükséged van: A Wozinsky Edzett Üvegfólia készlet mindent tartalmaz, ami szükséges a megfelelő alkalmazáshoz: üveg, képernyőtisztító kendők és egy matrica a por eltávolításához. Ezáltal a telepítés nemcsak egyszerű, hanem átfogó is, így azonnal élvezheted a védelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett