Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360473 Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg Samsung Galaxy A55-höz üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass Samsung A55 | EAN/Vonalkód: 5907769360473 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky edzett üveg Samsung Galaxy A55-höz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky edzett üveg Samsung Galaxy A55-höz A Wozinsky edzett üveg megvédi a telefon kijelzőjét a mindennapi meglepetésektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, nemcsak tartósságot, hanem átláthatóságot is kínál. Az egyszerű összeszerelés és a teljes alkalmazási készlet lehetővé teszi az azonnali és problémamentes védelmet. A Wozinsky edzett üveg legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. A 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky edzett üveg még erős ütéseket is képes elviselni.
- Egyszerű összeszerelés. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan megvédje telefonja kijelzőjét.
- Tökéletesen tapad a teljes kijelző felületéhez, ami kiküszöböli a levegőbuborékok problémáját az alkalmazás során. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad, és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Ez a speciális bevonatok használatának eredménye, amelyek még könnyebbé teszik a kijelző tisztítását.
- A készlet tartalmaz mindent, ami a tökéletes alkalmazáshoz szükséges: edzett üveg, kijelzőtisztító kendők és egy porszemcse eltávolító matrica. A teljes készlet biztosítja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony legyen.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky edzett üveg
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55
- Üveg keménysége: 9H

9H keménységű üveg - védelem, mint semmi más A Wozinsky edzett üveg rendkívüli 9H keménységgel rendelkezik, ami kulcsfontosságú a kijelző karcok és ütések elleni védelméhez. Ez a magas keménységi szint védelmet nyújt még olyan extrém helyzetekben is, amikor más üvegek kudarcot vallanának. Ráadásul a 9H keménység lehetővé teszi a kijelző eredeti megjelenésének megőrzését anélkül, hogy befolyásolná a funkcionalitást vagy az érintésérzékenységet.

A könnyű telepítés időt és idegeket takarít meg A Wozinsky edzett üveg alkalmazási folyamata gyors és intuitív, ami lehetővé teszi az üveg saját kezű telepítését anélkül, hogy szakemberek szolgáltatásait kellene igénybe venni. A készlet tartozékainak köszönhetően minden telepítési lépés egyszerű és érthető, minimalizálva a hibák kockázatát. Ez ideális megoldás a kényelem és a gyorsaság értékelői számára, valamint azok számára, akik azonnal biztonságba szeretnék helyezni telefonjukat.

Teljes tapadás levegőbuborékok nélkül A Wozinsky edzett üveg sorozat az egész kijelző felületén tapad anélkül, hogy levegőbuborékokat hagyna maga után. Ez elengedhetetlen a megjelenített kép megfelelő minőségének és a használat kényelmének megőrzéséhez. Az üveg nem befolyásolja hátrányosan a kijelző érintésérzékelőinek működését, ami különösen fontos a modern okostelefonok esetében.

Kristálytiszta, ujjlenyomat-védelemmel A Wozinsky edzett üveg kristálytiszta marad, ami szükséges a megjelenített kép minőségének legmagasabb szinten történő megőrzéséhez. Speciális antireflex- és oleofób bevonatok hatékonyan megakadályozzák az ujjlenyomatokat, valamint a por és a szennyeződések felhalmozódását a kijelzőn.

Teljes alkalmazási készlet - minden, amire szüksége van A Wozinsky edzett üveg készlet mindent tartalmaz, ami a megfelelő alkalmazáshoz szükséges: üveg, kijelzőtisztító kendők és egy matrica a porszemcsék eltávolítására. Ez nemcsak egyszerűvé, hanem átfogóvá is teszi a telepítést, így azonnal élvezheti a védelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett