Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308567 Márka: WOZINSKY

Wozinsky CWCUCW 30W USB-C / 2 x USB-A hálózati töltő - fehér


Cikkszám: CWCUCW | EAN/Vonalkód: 5907769308567 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky CWCUCW 30W USB-C / 2 x USB-A hálózati töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky CWCUCW 30W USB-C / 2 x USB-A hálózati töltő - fehér A Wozinsky CWCUCW hálózati töltő egy nélkülözhetetlen eszköz, amely ideális választás mind otthoni használatra, mind utazáshoz. Gyors és hatékony töltést biztosít különböző eszközök számára. Három kimeneti portjának - egy USB-C és két USB-A - köszönhetően egyszerre töltheti telefonját, okosóráját vagy fejhallgatóját, ami felbecsülhetetlen, amikor az idő kulcsfontosságú. A használat biztonságát beépített védelem, köztük túláram- és túlfeszültség-védelmek garantálják. A tartós PC és ABS ház megvédi a töltőt a mechanikai sérülésektől.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Modell: CWCUCW
- Bemeneti teljesítmény: 100-240V 50-60Hz 1A
- Töltő kimenet:
- USB-A1/A2: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (max. 18W)
- USB-C: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (max. 30W)
- Anyag: ABS, PC
- Szín: Fehér

A Wozinsky CWCUCW hálózati töltő legfontosabb előnyei:
- Lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. A töltőnek egy USB-C és két USB-A kimenete van.
- Gyorsabban tölti fel az eszközeit - akár 30W teljesítménynek köszönhetően.
- Univerzális kompatibilitással rendelkezik. A töltő kompatibilis a legtöbb USB szabványokat használó elektronikus eszközzel.
- Biztosítja a töltött eszközök biztonságát. Túláram- és túlfeszültség-védelemmel rendelkezik, valamint túlmelegedés elleni védelmet is nyújt.
- Tartós és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Tartós PC és ABS házzal rendelkezik.

Három kimeneti port
A három kimeneti portos Wozinsky CWCUCW hálózati töltő hatékony és rugalmas megoldást kínál. Lehetővé teszi három eszköz egyidejű töltését, ami felbecsülhetetlen érték, ha több elektronikus kütyüt használunk. Az USB-C port tökéletes a modern okostelefonokhoz, míg a két USB-A port rendkívül hasznos a régebbi eszközök számára.

Gyors töltés 30W teljesítmény
A Wozinsky CWCUCW töltő 30W teljesítménye lehetővé teszi az eszközök gyorsabb töltését. Az akkumulátor teljes feltöltési ideje rövidebbé válik, így gyorsabban visszatérhet eszközei használatához.

Az összes eszközéhez
A különböző USB szabványokkal való kompatibilitás révén a Wozinsky CWCUCW töltő igazán univerzális eszköz. Használható a legtöbb piacon kapható elektronikus eszközzel: telefonoktól az e-olvasókon át az okosórákig.

Biztonságos töltés
A Wozinsky CWCUCW töltő beépített biztonsági funkciói biztosítják az eszközök biztonságát töltés közben. Védelmet nyújtanak a túlzott áramerősség, túlfeszültség és túlmelegedés ellen, ami kulcsfontosságú az elektronikus eszközök hosszú távú hatékonyságának fenntartásához.

Tartós házzal
A Wozinsky CWCUCW töltő tartós PC és ABS háza ellenáll a leeséseknek, karcolásoknak és egyéb mechanikai sérüléseknek, amelyek a mindennapi használat során előfordulhatnak. Ez teszi a töltőt ideális megoldássá mind otthoni használatra, mind utazásokhoz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett