Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396258008 Márka: OEM

WOVEN MAG COVER tok kompatibilis MagSafe funkcióval iPhone 11-hez, bordó


| EAN/Vonalkód: 5903396258008 | Márka: OEM

WOVEN MAG COVER tok kompatibilis MagSafe funkcióval iPhone 11-hez, bordó


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Woven Mag Cover egy minimalista szövetból készült tok, amely az iPhone felhasználóknak készült, akik teljes mértékben ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltés előnyeit. A design hasonlít az eredeti Apple tokok stílusához.

MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia, amely az iPhone 12 szériától kezdve érhető el, lehetővé teszi a gyors és egyidejű töltést és használatot. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, így az autós vagy asztali tartóhoz való csatlakozás esetén minden alkalommal le kell venni a tokot a készülékről. A Woven Mag Cover teljesen kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezze és töltse az okostelefont tartóban vagy powerbankban kábel nélkül.

Védelem és dizájn a legmagasabb szinten
A tok megvédi az okostelefont a mindennapi használatból adódó sérülésektől. Minimálisra csökkenti a karcolások kockázatát, és az oldalak megemelt peremei további védelmet nyújtanak a kamerának. A belső bélés pedig még jobb védelmet biztosít az érzékeny okostelefon háznak. Ezenkívül a kellemes tapintású szövet, amelyből a Woven Mag Cover készült, minimalista megjelenésű és elegáns színeivel vonzza a figyelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett