Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396258220 Márka: OEM

WOVEN MAG COVER tok kompatibilis MagSafe-fel iPhone 14-hez zöld


| EAN/Vonalkód: 5903396258220 | Márka: OEM

WOVEN MAG COVER tok kompatibilis MagSafe-fel iPhone 14-hez zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Woven Mag Cover egy minimalista szövet tok, amely az iPhone felhasználóknak készült, akik teljes mértékben ki akarják használni a MagSafe vezeték nélküli töltést. A kialakítása hasonló az eredeti Apple tokokhoz.

MagSafe – kényelem és biztonság: A MagSafe technológia, amellyel az iPhone 12 sorozat és az újabb modellek fel vannak szerelve, lehetővé teszi, hogy okostelefonunkat használat közben is gyorsan feltöltsük. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy a kocsi- vagy asztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot a telefonról. A Woven Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával, lehetővé teszi, hogy kényelmesen helyezzük el és töltsük fel okostelefonunkat tartóban vagy powerbankben kábelek nélkül.

Védelem és design a legmagasabb szinten: A tok védi az okostelefont az mindennapi használatból eredő sérülésektől. Minimalizálja a karcolódások kockázatát, és a kamerát körülvevő emelt élek további védelmet nyújtanak az objektíveknek. A tok belsejében található bélés még jobb védelmet nyújt az érzékeny készülék burkolatának. Ezenkívül a kellemes tapintású szövet, amelyből a Woven Mag Cover készült, minimalista megjelenést kölcsönöz és elegáns színeivel hívja fel magára a figyelmet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett