Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396258152 Márka: OEM

WOVEN MAG COVER tok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 11 zöld


| EAN/Vonalkód: 5903396258152 | Márka: OEM

WOVEN MAG COVER tok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 11 zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Woven Mag Cover egy minimalista szövet tok, amely az iPhone felhasználók számára készült, akik teljes mértékben szeretnék kihasználni a MagSafe vezeték nélküli töltés előnyeit. A tervezés hasonló az eredeti Apple tokokhoz.

MagSafe – kényelem és biztonság
A MagSafe technológia, amely az iPhone 12 szériában és az annál újabb készülékekben található meg, lehetővé teszi, hogy a telefont egyszerre gyorsan töltsd és használd. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autós vagy asztali tartó használatához minden alkalommal le kell venni a tokot a telefonról. A Woven Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen tedd és töltsd a telefonodat tartóban vagy powerbankban kábelek nélkül.

Védelem és dizájn a legmagasabb szinten
A tok védi a telefont a mindennapi használat során bekövetkező sérülésektől. Minimalizálja a karcolások kockázatát, és a kamera sziget körüli megemelt szélek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belső béléssel rendelkezik a kényes telefonház még jobb védelme érdekében. Ezenkívül a kellemes tapintású szövet, amelyből a Woven Mag Cover készült, minimalista és figyelemfelkeltő elegáns színeivel.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett