Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396257858 Márka: OEM

Woven Mag Cover MagSafe kompatibilis tok iPhone 11 fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396257858 | Márka: OEM

Woven Mag Cover MagSafe kompatibilis tok iPhone 11 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Woven Mag Cover egy minimalista fliptok, amelyet azon iPhone felhasználóknak terveztek, akik teljes mértékben ki szeretnék használni a MagSafe vezeték nélküli töltés előnyeit. A kialakítása hasonló az eredeti Apple tokokhoz.

MagSafe – kényelem és biztonság A MagSafe technológia, amely az iPhone 12 sorozattól kezdve érhető el, lehetővé teszi az okostelefon gyors töltését annak egyidejű használatával. Azonban a legtöbb tok nem támogatja ezt a technológiát, ami azt jelenti, hogy az autós vagy íróasztali tartó használatához minden alkalommal el kell távolítani a tokot az okostelefonról. A Woven Mag Cover teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával – lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezd és töltsd az okostelefont tartóban vagy powerbankban, kábelek nélkül.

Védelem és design a legmagasabb szinten A tok védi az okostelefont a mindennapos használatból eredő sérülésektől. Minimalizálja a karcolások kockázatát, és a kamera sziget körüli megemelt élek további védelmet nyújtanak a lencséknek. A tok belső béléssel rendelkezik az érzékeny okostelefon házának még jobb védelme érdekében. Továbbá, a kellemes tapintású szövet, amelyből a Woven Mag Cover készült, minimalista megjelenést biztosít, és elegáns színeivel vonzza a tekintetet.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett