Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511770161 Márka: Bewood

Wooden tok iPhone 14 Pro Bewood Traveler Merbau


Cikkszám: BWD10255-0 | EAN/Vonalkód: 5907511770161 | Márka: Bewood

Wooden tok iPhone 14 Pro Bewood Traveler Merbau


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wooden tok iPhone 14 Pro-hoz Bewood | Traveler

A Bewood iPhone 14 Pro tok szélrózsa motívummal tökéletes megoldás az utazás, a rejtély és a barangolás szerelmeseinek. A finom szélrózsák táncát megidéző egyedi tok nemcsak megvédi a telefonodat, de tisztelgés is a természet szépsége és a múlás varázsa előtt. A legmagasabb minőségű fából készült tok a természet kínálta harmóniára utal, miközben kiemeli egyedi esztétikai érzékedet és életstílusodat. Tökéletesen illeszkedik az iPhone 14 Pro-hoz, teljes védelmet nyújt a sérülések ellen, miközben megőrzi eleganciáját. A tok tartós kivitelezése hosszú távú használatot garantál, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A Bewood tok szélrózsa motívummal nemcsak gyakorlati kiegészítő, hanem a természet titkai iránti szereteted kifejezése is, és a múlás szimbóluma. Harmóniában van a szenvedélyeddel, hogy új, ismeretlen és megfoghatatlan helyek felfedezésére vágyj. Engedd, hogy minden érintés emlékeztessen arra, hogy az élet szép, tele van kihívásokkal, de múlandó is, mint a finom szélrózsák tánca.

Specifikáció:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Anyag: Fa; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood iPhone 14 Pro tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. Rugalmas TPU szilikon négy oldalon körülöleli az eszközt, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok dombornyomása gondosan van elkészítve.

Egyediség. Az utazás szerelmeseinek egyik kíváncsisága az állandó vágy, hogy áthidalják saját korlátaikat. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood tok iPhone-hoz tökéletes kiegészítő azoknak, akik még a mindennapi életben is inspiráló képekkel szeretnék körülvenni magukat a természetből. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem kivételes védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a telefonmodellhez való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütések és por ellen. Ezenkívül a fa mint természetes anyag ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt az iPhone-nak esés esetén. Bewood tok az iPhone 14 Pro-hoz.

A Bewood iPhone 14 Pro tok kivételes előnye továbbá a használat kényelme. Az ergonomikus kialakításnak és a precíz befejezésnek köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztos és kényelmes fogást. Emellett az összes telefonport és funkció könnyen elérhető, így nem kell lemondanod az iPhone képességeiről. A Bewood tok kiválasztásával biztos lehetsz benne, hogy az iPhone nemcsak stílusosan védett, hanem utazási inspirációval is körülvéve, amely minden pillanatban elkísér.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett