Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511770062 Márka: Bewood

Wooden tok iPhone 14 Pro Bewood Mountains Imbuia


Cikkszám: BWD10245-0 | EAN/Vonalkód: 5907511770062 | Márka: Bewood

Wooden tok iPhone 14 Pro Bewood Mountains Imbuia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wooden tok iPhone 14 Pro Bewood | Mountains

A Bewood tok iPhone 14 Pro készülékre hegyi tematika kíséretében tökéletes megoldás kalandok, természet és hegymászás szerelmeseinek. Magas minőségű fából készült, amely a hegyi táj szépségére emlékeztet, így nemcsak esztétikus védelmet nyújt telefonjának, hanem kifejezi szenvedélyét és életstílusát is. Az iPhone 14 Pro pontos illeszkedéssel teljes védelmet biztosít a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a hozzáférést az összes porthoz és telefonfunkcióhoz. A hegyvidéki motívummal ellátott Bewood tok tehát nemcsak praktikus kiegészítő, hanem a természettel való kapcsolat és az új csúcsok felfedezésének szenvedélyének kifejezése is.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 14 Pro
- Anyag: Fa + Gyanta; Alap: Szilikon
- Barna szín

A Bewood iPhone 14 Pro tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefont.
- A telefon belsejét is finoman védi - köszönhetően a mikroszálas bélésnek.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést a MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes használati kényelmet biztosít. A Bewood tok nem zavarja az érintés nélküli fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonnak. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon körbeöleli a készüléket, elnyelve az ütéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon alakjához, és a gombok dombornyomása gondosan kidolgozott.

Egyedi. Az egyik érdekesség a hegyek szerelmeseiről, hogy állandóan új csúcsok meghódítására és saját korlátjaik leküzdésére törekszenek. Ez egy olyan csoport, amely nagyra értékeli a kihívásokat, a kalandot és az egyedi élményeket. A Bewood iPhone tok hegyi tematikával tökéletes kiegészítő azok számára, akik inspiráló természeti képekkel szeretnék körülvenni magukat a mindennapi életben is.

Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kidolgozás és a telefonmodellhez való precíz illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Ezenkívül a fa mint természetes anyag sokk-elnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, amely további védelmet nyújt az iPhone-nak esés esetén. Bewood tok az iPhone 14 Pro készülékéhez. A Bewood iPhone 14 Pro tok hegyi motívummal különleges előnye a használat kényelme is. Ergonomikus dizájnjának és pontos kidolgozásának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Ráadásul minden telefonport és funkció könnyen hozzáférhető, így nem kell lemondania az iPhone egyik képességéről sem. Egy Bewood tok választásával biztos lehet benne, hogy az iPhone nemcsak stílusosan védett, de a hegyi táj inspirációjával is körülveszi Önt minden pillanatban.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett