Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511786704 Márka: Bewood

Wood and Resin tok iPhone 13 MagSafe Bewood Unique Orange - Narancs és Fekete


Cikkszám: BWD12075-0 | EAN/Vonalkód: 5907511786704 | Márka: Bewood

Wood and Resin tok iPhone 13 MagSafe Bewood Unique Orange - Narancs és Fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wood and resin tok Apple iPhone 13 MagSafe Bewood Unique Orange | narancs-fekete

A Bewood Unique tok nemcsak az egyedülálló fa és gyanta kombinációja, hanem egy rendkívül funkcionális megoldás is a készüléked számára. Megfelelően illeszkedik az iPhone 13-hoz, teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a portokhoz és a telefon funkcionalitásaihoz való hozzáférést. Mostantól nemcsak egy egyedi stílust élvezhetsz, hanem azt a biztosítékot is, hogy a készüléked teljes mértékben védett és készen áll a használatra. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy a telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes is a használata.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Sorozat: Unique Orange
- Kompatibilitás: iPhone 13
- Anyag: Fa + Gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Narancs, Fekete

A Bewood Unique iPhone 13 fa és gyanta tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat. A fa és gyanta különleges kombinációt alkot, minden tok egyedi.
- Támogatja a vezeték nélküli töltést MagSafe és Qi technológiával.
- Teljes kényelmet biztosít a használatban. A Bewood Unique tok nem zavarja az érintés nélküli fizetést, és lehetővé teszi az előlapi védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonod számára. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon körülveszi a készüléket, elnyelve az ütődéseket, miközben könnyű és vékony marad.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, gombokhoz és csatlakozókhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, a gombok kidomborítása gondosan kialakított.

Egyedi tervezésű - Bewood Unique tok!
A fa szerkezetének és textúrájának kiszámíthatatlansága egyedivé teszi a Bewood Unique tokot. Minden darab egyedülálló, nincs két egyforma. A Bewood Unique tok a gyantával való kombináció révén nyer különleges karaktert. Az ügyes festék kiválasztás és a precíz keverési folyamat révén olyan hatás jön létre, amely kiemelkedik a piacon kapható többi tok közül. Minden fa és gyanta kombináció egyedülálló és megismételhetetlen. Nemcsak a megjelenés az előnye a Bewood Unique toknak, hanem a funkcionalitása is impozáns. Az adott telefon modellre való pontos illeszkedés teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív felépítése garantálja a tartósságot és a hosszú távú használatot, miközben nem korlátozza a portokhoz és a telefon funkcionalitásához való hozzáférést. A Bewood Unique tok ergonómiai tervezése könnyűvé teszi a készülék használatát - biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást.

Bewood Unique tok az iPhone 13-hoz.
A Bewood Unique tok a rendkívüli esztétika, funkcionalitás és egyediség kombinációja. Ez egy rendkívüli termék azok számára, akik értékelik a természetességet, az egyediséget és a magas minőséget. A Bewood Unique tok választásával biztos lehetsz benne, hogy a telefonod nemcsak stílusosan védett, hanem funkcionális és kényelmes is a használata. Ez a tökéletes kombinációja a védelemnek, művészetnek és az egyediségnek egy termékben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett