Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973218943169 Márka: WiWU

WiWU - Vízhatlan Laptop Hátizsák 15,6" Pilot - fekete


| EAN/Vonalkód: 6973218943169 | Márka: WiWU

WiWU - Vízhatlan Laptop Hátizsák 15,6" Pilot - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A WiWU Pilot egy elegáns és funkcionális hátizsák, amely max. 15,6"-os képernyő átmérőig biztosít kiváló védelmet a laptopok számára, köszönhetően vízhatlan anyagának és átgondolt belső kialakításának. Ideális mindennapi használatra és utazás közben, mivel ötvözi a stílust, a kényelmet és a tartósságot.

Fejlett védelem
A WiWU Pilot hátizsák egy 360°-os beépített kerettel rendelkezik párnával, ami jobb védelmet nyújt a készüléknek az ütésekkel szemben. A műszőrmés bélés további védelmet biztosít a laptopnak a karcolások és sérülések ellen, puha és biztonságos tárolási felületet nyújtva.

Kiváló minőségű kivitelezés
A WiWU Pilot hátizsák vízhatlan anyagból készült, amely hatékonyan védi a laptopot a nedvességtől és a véletlen elárasztástól. A tartós YKK cipzár hosszan tartó élettartamot és sima működést biztosít, amely különösen fontos a intenzív használat során. Ezenkívül a hátizsák olyan fogantyúkkal rendelkezik, amelyek tartósak és karcállóak, növelve a hordozás kényelmét.

Gyakorlat és stílus
A WiWU Pilot hátizsáknak két belső és egy elülső rekesze van zsebekkel olyan kiegészítők, mint töltők, kábelek vagy egerek számára, lehetővé téve a kényelmes tárolást és a könnyű hozzáférést. Elegáns kialakításának köszönhetően a táska tökéletesen illeszkedik mind a formális, mind a hétköznapi stílusokhoz, így ideális kiegészítő a mindennapi használatra.

Specifikáció:
Használat: 15,6"-os laptopokhoz
Védelem: 360°-os beépített számítógép keret párnával, műszőrmés bélés
Cipzár: tartós YKK cipzár
Anyag: TPU
Vízállóság: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett