Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976195095838 Márka: WiWU

WiWU - Vízálló Laptop Genius Combo 3in1 szett (laptoptáska 14"+egér+egérpad) - fekete


| EAN/Vonalkód: 6976195095838 | Márka: WiWU

WiWU - Vízálló Laptop Genius Combo 3in1 szett (laptoptáska 14"+egér+egérpad) - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

WiWU Genius Combo Set 3in1 egy komplett megoldás a legfeljebb 14 hüvelykes kijelzővel rendelkező laptopok felhasználói számára, amely nem csak védelmet, hanem kényelmet is biztosít a mellékelt vezeték nélküli egér és egérpad révén. Tökéletes választás azok számára, akik praktikus és stílusos szettet keresnek mindennapi használatra és utazáshoz.

Teljes 3in1 szett
A WiWU Genius Combo Set 3in1 három elemet tartalmaz: vízálló laptoptáska, vezeték nélküli egér és egérpad. Ennek köszönhetően a felhasználó mindent megkap, amire szüksége van a kényelmes munkavégzéshez egy laptopon egyetlen szettben. A vezeték nélküli egér 2.4 GHz-es módban működik, stabil és gyors kapcsolatot biztosítva, az egérpad pedig növeli a munkavégzés komfortját.

Védelem és szervezés
A laptoptáska kiváló minőségű, vízálló poliészterből készült, amely hatékonyan védi az eszközt a nedvességtől és véletlen kifröccsenésektől. A táska elülső rétege számos zsebbel van ellátva, amelyek lehetővé teszik digitális kütyük, kábelek és egyéb tartozékok tárolását. A táska belső, puha bélése további védelmet nyújt a karcolások és ütések ellen.

Stílus és kényelem
A WiWU Genius Combo Set 3in1 táska elegáns kialakításával tűnik ki, amely tökéletesen illeszkedik mind formális, mind hétköznapi stílushoz. Kompakt méreteinek köszönhetően a táska könnyű és könnyen hordozható. Kényelmes fogantyúi és a lehetőség, hogy hátizsákba vagy bőröndbe helyezhetjük, ideális utazótárssá teszik.

Műszaki adatok:
Kompatibilitás: legfeljebb 14 hüvelykes kijelzővel rendelkező laptopok
Anyag: kockás poliészter + fém
Egér csatlakoztathatósága: 2.4 Ghz
Szett tartalma: Laptoptáska, egér, egérpad
Vízálló: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett