Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976195091670 Márka: WiWU

WiWU - Selfie bot Wi-SE001 állvány funkcióval és levehető tartóval


| EAN/Vonalkód: 6976195091670 | Márka: WiWU

WiWU - Selfie bot Wi-SE001 állvány funkcióval és levehető tartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tapasztald meg a kényelmet és a sokoldalúságot, mint még soha a levehető állványos selfie bottal. Legyen szó egyéni képekről vagy csoportfotókról, ez a selfie bot a tökéletes társ a stílusos emlékek megörökítéséhez.

Főbb jellemzők:
Sokoldalú kialakítás:
a levehető telefontartó egyszerű rögzítést és eltávolítást tesz lehetővé, levehető állapotban akár telefontartóként is funkcionálhat. Csúszásgátló párnával van ellátva a nagyobb stabilitás érdekében.
360°-os forgatás: könnyedén elkaphatod a legjobb szögeket a 360 fokos forgatási funkcióval. A távirányító kényelmes használatot biztosít, lehetővé téve a fotók vagy videók elkészítését erőfeszítés nélkül.
Állítható hossz: a selfie bot hét szekciós teleszkópos rúddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hossz beállítását, így bármilyen távolságból tökéletes képet készíthetsz.
Bluetooth kapcsolódás: élvezd a vezeték nélküli szabadságot a Bluetooth kapcsolódásnak köszönhetően, amely kompatibilis mind az Android, mind az iOS eszközökkel. Zökkenőmentesen vezérelheted a kamera funkcióit és könnyedén örökítheted meg a pillanatokat.

Műszaki adatok:
Töltőport: Type-C
Támogatott telefon méret: 65-96 mm
Súly: 156 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett