Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974363711559 Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-9083s okostelefon tartóval


Cikkszám: PG-9083S b&r | EAN/Vonalkód: 6974363711559 | Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-9083s okostelefon tartóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPega PG-9083s gaming kontroller

Emeld új szintre a játékélményt és döntsd meg új rekordjaidat. Az iPega gaming kontroller kompatibilis Androiddal és iOS-sel, és állítható szélessége akár 280mm-ig, így számos eszközhöz - beleértve az okostelefonokat és táblagépeket - is használható. A Bluetooth 5.0 biztosítja a stabil és gyors kapcsolatot. Lehetőség van kábelkapcsolatra is, így kényelmesen játszhatsz PC-n vagy PS3-on is. Az erős akkumulátor akár 15 óra használatot is biztosít a PG-9083s-nak, és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően hosszú játékidőt élvezhetsz fáradtság nélkül.

2 csatlakozási lehetőség
A kontrollert 2 módon csatlakoztathatod - vezeték nélkül vagy kábelen keresztül. A Bluetooth 5.0 kapcsolat lehetővé teszi, hogy elfelejts minden jelátviteli problémát. A PG-9083s gyors, stabil és megbízható kapcsolatot biztosít - a váratlan késések vagy akadozások soha többé nem állják útját a győzelemnek! Az eszközt kábelesen is összekapcsolhatod - például egy számítógéppel vagy konzollal.

Tökéletesen átgondolt design
A kontroller csúsztatható kialakításával tűnik ki, amely lehetővé teszi a szélesség állítását. Ez azt jelenti, hogy könnyedén elhelyezhetsz rajta egy 13-28 cm méretű okostelefont vagy táblagépet. Az eszközöket vízszintesen és függőlegesen is rögzítheted - te döntöd el, hogyan lesz kényelmesebb neked. A kontroller hátulján lévő csúszka lehetővé teszi a beállított szélesség rögzítését, garantálva a szükséges stabilitást.

Széleskörű kompatibilitás
Játssz a kedvenc hardvereden akadályok nélkül. A PG-9083s nemcsak Android 6.0+ vagy iOS 11.0-13.3.1+ rendszert futtató telefonokkal és táblagépekkel kompatibilis. Ez szinte korlátlan lehetőségeket kínál. Függetlenül attól, hogy min szeretsz játszani - az iPega segít nyerni!

Ergonomikus kialakítás
Játssz órákig anélkül, hogy aggódnod kellene a csuklófájdalom vagy fáradtság miatt. A kontroller úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet biztosítson. Tartós, mégis kellemes tapintású anyagokból készült - tökéletesen illeszkedik a kezedbe és nem csúszik ki belőle. A könnyen elérhető helyeken elhelyezett gombok még élvezetesebbé teszik a játékot - a következő rekordod közelebb van, mint gondolnád!

Hosszú működési idő - kényelmes töltés
Felejtsd el a váratlan, nem kívánt megszakításokat a játékban. A kontroller egy hosszú élettartamú 380 mAh akkumulátorral van felszerelve, amely akár 15 óra működési időt biztosít. A mellékelt microUSB kábel segítségével töltheted. A kontroller használata közben is tölthető - így még a játék megszakítására sincs szükség!

A csomag tartalma
- Gamepad
- Micro USB kábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: iPega
Modell: PG-9083s
Szín: Fekete
Kapcsolódás: Vezetékes / Bluetooth
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth hatótáv: 8m
A fogantyú kiterjesztési tartománya: 28cm
Akkumulátor kapacitása: 400 mA
Működési áram: 15 mA
DC működési feszültség: 3.7V
DC bemeneti feszültség: 5V
Bemeneti áram: 500 mA
Működési idő egyetlen töltéssel: kb. 15 óra
Töltési idő: kb. 3 óra
Készenléti üzemmód ideje: akár 30 nap
Töltő port: Micro-USB
Programozható gombok száma: nincs
Touchpad: Nincs
Vibráció: Nincs
Beépített hangszóró: Nincs
Audio bemenet: 3.5mm jack Nincs
Kompatibilitás: Android 6.0 és újabb, iOS 13.0 és újabb, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (vezetékes)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett