Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974363711573 Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-9083B okostelefon tartóval (láng)


Cikkszám: PG-9083 B | EAN/Vonalkód: 6974363711573 | Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega PG-9083B okostelefon tartóval (láng)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPega PG-9083B gaming kontroller
Emeld új szintre a játékélményt és döntsd meg az új rekordokat. Az iPega gaming kontroller kompatibilis Android és iOS rendszerekkel, és állítható szélességének köszönhetően, amely akár 280 mm-ig terjed, számos különböző eszközzel használható - beleértve az okostelefonokat és tableteket is. A Bluetooth 5.0 garantálja a stabil és gyors kapcsolatot. Ezen kívül lehetőség van az eszközt kábellel is csatlakoztatni, így kényelmesen játszhatsz PC-n vagy PS3-on is. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 15 órás üzemidőt biztosít a PG-9083B számára, az ergonomikus kialakítás pedig azt jelenti, hogy hosszú távú játék közben sem fáradsz el.

2 csatlakozási lehetőség
A kontrollert 2 különböző módon csatlakoztathatod - vezeték nélkül vagy kábellel. A Bluetooth 5.0 csatlakozás lehetővé teszi, hogy elfelejtsd a jelátviteli problémákat. A PG-9083B gyors, stabil és megbízható kapcsolatot biztosít - a váratlan késések vagy akadozások soha többé nem állnak majd a győzelem útjába! Az eszközt kábellel is csatlakoztathatod - például egy számítógéphez vagy konzolhoz.

Tökéletesen átgondolt dizájn
A kontroller csúsztatható kialakításával tűnik ki, amelynek köszönhetően állíthatod a szélességét. Ez azt jelenti, hogy könnyedén elhelyezhetsz rajta egy 13-28 cm méretű okostelefont vagy tabletet. Az eszközöket vízszintesen és függőlegesen is rögzítheted - rajtad múlik, hogyan kényelmesebb számodra. A kontroller hátulján található csúszka lehetővé teszi a beállított szélesség rögzítését, garantálva a szükséges stabilitást.

Széles kompatibilitás
Játssz a kedvenc hardvereden bármilyen akadály nélkül. A PG-9083B kompatibilis nemcsak a 6.0+ Androidot vagy az iOS 11.0-13.3.1-et futtató telefonokkal és tabletekkel, hanem a PS3, Nintendo Switch és Windows PC-vel is. Ez szinte korlátlan lehetőségeket nyújt. Nem számít, min szeretsz játszani - az iPega segít a győzelemben!

Ergonomikus kialakítás
Játssz órákon keresztül anélkül, hogy félnél a csuklófájdalomtól vagy a fáradtságtól. A kontroller úgy lett kialakítva, hogy maximális kényelmet biztosítson. Tartós, mégis kellemes tapintású anyagokból készült - tökéletesen illeszkedik a kezedbe és nem csúszik ki belőle. Az ergonomikusan elhelyezett gombok még élvezetesebbé teszik a játékot - a következő rekord közelebb van, mint gondolnád!

Hosszú üzemidő - kényelmes töltés
Felejtsd el a váratlan, nem kívánt megszakításokat a játékban. A kontroller hosszú élettartamú, 380 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 15 órás üzemidőt biztosít. A mellékelt microUSB kábellel töltheted fel. Töltés közben is használható a kontroller, így még a játékot sem kell megszakítanod!

A csomag tartalma:
- Gamepad
- Felhasználói kézikönyv
- Micro USB kábel

Gyártó: iPega
Modell: PG-9083B
Szín: LÁNG
Csatlakozás: Vezetékes / Bluetooth
Bluetooth verzió: 5.0
Bluetooth hatótávolság: 8m
Markolat szélessége: 28cm
Akkumulátor kapacitása: 400mA
Működési áram: 15mA
DC üzemi feszültség: 3.7V
DC bemeneti feszültség: 5V
Bemeneti áram: 500mA
Üzemidő egyetlen töltéssel: kb. 15h
Töltési idő: kb. 3h
Készenléti üzemidő: akár 30 nap
Töltőport: Micro-USB
Programozható gombok száma: nincs
Érintőpad: Nincs
Rezgés: Nincs
Beépített hangszóró: Nincs
Audio bemenet: 3.5mm jack Nincs
Kompatibilitás: Android 6.0 és magasabb, iOS 13.0, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (vezetékes)

Kategória: Konzol kiegészítők

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett