Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974363711658 Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega Ninja PG-P4010B touchpad PS4 (fehér)


Cikkszám: PG-P4010B | EAN/Vonalkód: 6974363711658 | Márka: iPega

Wireless Gaming Controller iPega Ninja PG-P4010B touchpad PS4 (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

iPEGA PG-P4010B vezeték nélküli gaming kontroller

Az iPEGA PG-P4010A kontroller lehetővé teszi, hogy új szintre emelje játéka élvezetét. A vibrációt generáló motorok fokozzák az élményt, míg a 4 programozható gomb révén további személyre szabhatóságot kínál. Az eszköz széles körű kompatibilitással rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Emellett 6 tengelyes giroszkóppal és kapacitív touchpaddal is fel van szerelve.

4 programozható gomb
Személyre szabhatja a kontrollert, és könnyen végrehajthatja a legbonyolultabb kombinációkat is. A PG-P4010B 4 programozható gombot kínál, amelyeket könnyedén a saját igényeihez igazíthat. Ez az Ön új útja a nagy győzelmekhez kedvenc játékai során!

Merüljön el a játékban
Szeretne minél jobban elmerülni a játék közben? A PG-P4010B kontroller tökéletes lesz az Ön számára! Az eszköz 2 motorral van felszerelve, amelyek a képernyőn történt események alapján generálnak vibrációt. A kontroller továbbá 6 tengelyes giroszkóppal rendelkezik, amely pontosan érzékeli a helyzetet. Ennek eredményeként páratlan simaságban részesülhet, még a legélesebb kanyarokban is egy versenyjáték során.

Beépített touchpad
Manapság egyre több játék használja a touchpad funkcióját a játékélmény fokozása érdekében. Hogy ezeket könnyedén játszhassa, a PG-P4010B vezérlő beépített kapacitív touchpaddal rendelkezik, amely páratlan simaságot és precizitást nyújt.

Széleskörű kompatibilitás
Nem számít, milyen hardveren játszik - az iPEGA segít jobb és jobb eredmények elérésében. A PG-P4010A kontroller kompatibilis a legnépszerűbb eszközökkel, mint például a PS3 és PS4, számítógépek, laptopok, okostelefonok és tabletek. Tökéletesen működik Windows 7 / 8 / 10, Android és iOS rendszerekkel.

A játékosok igényeihez igazítva
A kontroller fogantyúi csúszásgátló, verejtékálló és kellemes tapintású szilikonnal vannak borítva. Ennek eredményeként az eszköz tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kényelmet biztosít. A joystick 360°-ban forog és hihetetlen precizitást garantál, az LED-es háttérvilágítású gombok pedig nem csak fantasztikusan néznek ki, hanem éjjel is jobban láthatók. A kontroller további kényelmesen használható ravaszokat, beépített hangszórót és 3.5 mm-es jack csatlakozó portot is tartalmaz a fülhallgató csatlakoztatásához.

Gyártó: iPega
Modell: PG-P4010B
Szín: Fehér
Kapcsolat: Vezetékes / Bluetooth
Bluetooth verzió: 3.0
Bluetooth hatótáv: 8m
Akkumulátor kapacitása: 400 mA
Működési áram: < 50mA
Működési feszültség: DC 3.7V
Bemeneti feszültség: -
Bemeneti áram: -
Működési idő egy feltöltéssel: Kb. 6 óra
Töltési idő: Kb. 3 óra
Készenléti üzemmód ideje: 30 nap
Töltési port: USB-C
Programozható gombok száma: 4
Touchpad: Igen
Vibráció: Igen
Beépített hangszóró: Igen
3.5 mm-es jack audio bemenet: Igen
Kompatibilitás: PS4, PS5 (csak PS4 játékok), Android (10.0 és felette), iOS (13.0 és felette), Android TV (vezetékes), PS3 (vezetékes), PC (vezetékes)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett