Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213621764 Márka: Soundpeats

Wireless Bluetooth Hangszóró Soundpeats Hi-sing (fehér)


Cikkszám: Hi-sing white | EAN/Vonalkód: 6941213621764 | Márka: Soundpeats

Wireless Bluetooth Hangszóró Soundpeats Hi-sing (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wireless Bluetooth Hangszóró Soundpeats Hi-sing (fehér)
Szeretsz énekelni? Néha karaoke partikat rendezel? A Soundpeats Hi-sing hangszóró tökéletes választás számodra! Könnyű, hordozható kialakításának köszönhetően szinte bárhová magaddal viheted, és a beépített akkumulátor akár 5 órás lejátszási időt biztosít. A készlet tartalmaz egy vezeték nélküli mikrofont is, amely több speciális hanghatást kínál. Érezd magad sztárnak és mutasd meg énektudásod másoknak!

Többféle csatlakozási lehetőség
A Hi-sing modell számos módot kínál a zene lejátszására. Például csatlakoztathatod a kívánt eszközt hozzá egy AUX kábellel. Előnyben részesíted a vezeték nélküli megoldásokat? Semmi gond – egyszerűen csatlakoztasd a hangszórót Bluetooth-on keresztül! A termék lehetővé teszi a zenelejátszást TF memóriakártyáról is. A választás a tiéd!

Hosszú lejátszási idő
A Soundpeats-szal a szórakozás nem ér véget túl gyorsan. A Hi-sing hangszóró kiemelkedik akár 5 órás lejátszási idővel – így igazán hosszú ideig énekelhetsz vagy hallgathatod kedvenc zenéidet. Az eszközt USB-C porton keresztül lehet tölteni – használd a készletben található kábelt erre a célra.

Mindig kéznél
A készletben található mindkét eszköz kényelmes, hordozható kivitelű. A hangszóró méretei mindössze körülbelül 8 x 11 cm, súlya pedig 0.28 kg. Eközben a mikrofon súlya mindössze 0.078 kg és mérete kb. 4 x 13 cm. Ennek köszönhetően könnyedén magaddal viheted őket bárhová! Továbbá a hangszóró alján található csúszásgátló szilikon párnák stabil elhelyezést biztosítanak bármilyen felületen. Ne aggódj amiatt, hogy billegne vagy csúszna!

Vezeték nélküli mikrofont tartalmaz
A mellékelt mikrofon kiváló hangminőséget nyújt – tökéletes karaoke partikhoz. Segítségével változtathatod a hangodat is – csak nyomd meg a gombot, hogy például rajzfilmfigura vagy szörny hangját utánozd. Lepd meg barátaidat egy eredeti hanghatással! De ez még nem minden – a mikrofon lehetőséget ad az eredeti énekhang csökkentésére is.

Színes világítás
Most könnyedén teremthetsz fantasztikus hangulatot a következő bulidon. A hangszóró stílusos világítással van felszerelve, amely egyedi, modern karaktert ad neki. Különböző színű fények közül is választhatsz – nézd meg, melyik tetszik neked a legjobban!

A csomag tartalma

-Hangszóró

-Mikrofon

-Töltőkábel (USB-A - USB-C)

-Használati útmutató


Gyártó
Soundpeats

Modell
Hi-sing

Szín
Fehér

Csatlakozás
Bluetooth, TF kártya, AUX kábel

Lejátszási idő
Kb. 5 óra

Töltőport
USB-C

Hangszóró méretei
Kb. 8 x 11 cm

Mikrofon méretei
Kb. 4 x 13 cm

Hangszóró súly
0.28 kg

Mikrofon súly
0.078 kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett