Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433894 Márka: Ottocast

Wireless adapter, Ottocast, CP79, A2AIR Android (fekete)


Cikkszám: CP79 | EAN/Vonalkód: 5906168433894 | Márka: Ottocast

Wireless adapter, Ottocast, CP79, A2AIR Android (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

29300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A modern életstílus megköveteli azokat a megoldásokat, amelyek képesek lépést tartani a mindennapi élettel és lehetővé teszik az intuitív és zökkenőmentes kommunikációt még útközben is. Az Ottocast A2-AIR Wireless Adapter Androidhoz ötvözi a legújabb vezeték nélküli kapcsolódási technológiákat az egyszerű használhatósággal. Úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a nehézkes kábeleket és maximalizálja a mindennapi kényelmet. MEGJEGYZÉS: bizonyos autómodellekhez támogató kábel szükséges lehet az adapter működéséhez.

Mindig csatlakoztatva
Az Ottocast A2-AIR adapter automatikusan csatlakozik az okostelefonodhoz minden alkalommal, amikor beülsz az autóba. Felejtsd el az eszközöd fájdalmas párosítását minden egyes alkalommal - csak elkezdesz vezetni, és a rendszer gondoskodik a többiről! Élvezd a kényelmes hozzáférést minden telefonfunkcióhoz anélkül, hogy levennéd a kezed a kormányról.

Egyszerű használat
A Plug & Play támogatásának köszönhetően a vezeték nélküli adapter nem igényel bonyolult telepítési eljárásokat - csak csatlakoztasd az USB portba, hogy élvezhesd a funkcionalitását. Ezzel biztonságosan kezdeményezhetsz telefonhívásokat vezetés közben, használhatod a Google Voice Assistant-ot és még sok mást!

Megbízható kapcsolat
Az 5G hálózati technológia és a nagysebességű 5GHz Wi-Fi kapcsolat használatával garantálható a folyamatos és megbízható csatlakozás. Az Ottocast-tal mindig sima adatátvitelt és optimális hívásminőséget, illetve média tartalom streaminget élvezhetsz.

Automatikus frissítések
Az adapter a hálózaton keresztül (OTA - Over The Air) önállóan letölti és telepíti a szoftverfrissítéseket, biztosítva, hogy az eszköz folyamatosan javítsa teljesítményét és alkalmazkodjon a legújabb funkciókhoz és biztonsági szabványokhoz.

Fejlett chip
Egy fejlett chip felelős az Ottocast A2-AIR adapter gyors és hatékony működéséért. Ennek köszönhetően a termék zökkenőmentes működést biztosít, még akkor is, amikor fejlett alkalmazásokat használsz.

Magas kompatibilitás
Az adapter számos autómodellel és Android 11 vagy újabb rendszert futtató okostelefonnal kompatibilis, így sikeresen használhatod a legnépszerűbb márkákkal.

A csomag tartalma:
- Ottocast A2-AIR vezeték nélküli adapter
- USB-C/USB-A kábel
- USB-C/USB-C kábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Ottocast
Modell: A2-AIR
Gyártói kód: CP79
Operációs rendszer: Linux
Processzor: ARM Cortec A7, dual-core
Memória: 64 + 16 MB
Wi-Fi: Dual-band 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 GHz + 5.0 GHz
Bluetooth: BT 5.0
Kompatibilitás: Android Auto
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett